anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Voi ce culoare preferați la telefon?

DanielaH
Moderator

Pentru cei mai mulți dintre noi, atunci când vrem să ne cumpărăm telefon mobil (sau o mașină 😃) culoarea reprezintă un criteriu foarte important.

Mi-au căzut ochii recent pe un studiu mai vechi realizat de psihologul Donna Dawson (menționat de talkandroid.com) care susține că alegerea culorii telefonului poate spune câte ceva despre personalitatea utilizatorului. Ea a ales pentru studiu 5 variante de culori – alb, negru, auriu, verde si albastru.

Rezultatele studiului spun că modelele Gold (culoarea invingătorilor) sunt alese de iubitorii de lux, în căutarea succesului financiar, persoane foarte sociabile și cu o intuiție deosebită.

Dacă cei care aleg culoarea verde tind să fie echilibrați, cinstiți, muncitori și preocupați de ceilalți, albastrul este pentru persoanele sensibile, responsabile și încrezătoare în forțele proprii.

În timp ce albul pare să fie preferat de cei extrovertiți, deschiși și naturali, negrul (pentru că înseamnă putere și control) este ales de persoanele mai individualiste și independente, dar și de leaderi.

Din acest studiu lipsesc culorile roșu (despre care se spune că este culoarea oamenilor activi), argintiu, violet și galben.

Voi ce culori alegeți pentru telefoane/ huse?

Eu personal n-aș alege niciodată albul, pentru că este mai dificil de curățat și de întreținut 😊, și nici culoarea violet, și nici roz; pentru că nu-mi plac 😊.

Ce culoare credeti că prefer? Am avut mereu telefoane negre sau argintii, dar folosesc tot timpul (prin rotație) huse portocalii și verzi 😊.

 

DanielaH_0-1684498399280.png

Weekend plăcut tuturor 🌞!

19 Răspunsuri 19

Trixen
#StarMember

Toate telefoanele mele de pana acum au fost negre. Mai mut decat atat, toate husele pe care le-am avut au fost negre. La iPhone am cautat o husa subtire care sa ascunda pana si marca. 🙂

In urma acestui topic am zis sa schimb ceva... am comandat in urma cu 5 minute o husa rosie. Sunt curios cum va fi. Ma simt... explorator. 😅

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Le rouge et le noir... 🙂 Ar trebui sa arate foarte bine in combinatia asta. Personal prefer combinatia negru + portocaliu, pentru o "pata de culoare". Dar cu siguranta si in varianta rosu + negru o sa arate foarte bine.

Client Orange

Cu ROȘU vei fi un ActionMan. O persoană energică și plină de viață. 😎

Stendhal ar fi mândru de tine... "Roșu și negru"... 😉

teacher_
#StarMember

Albastru închis, verde sau negru. Cam pe astea merg 😅 

Soția mea a refuzat o super oferta de prelungire la un abonament (a primit ceva reducere și la telefon și la costul abonamentului), pe motiv că ... Samsung S9 (la acea vreme) propus, nu era disponibil pe roșu, ci doar pe negru 🤣