anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Incepand de astazi (23 mai 2023) incepe o noua runda de scumpiri pentru clientii ORO cu contracte

Anonim
Neaplicabil

Incepand de astazi incepe o noua runda de scumpiri pentru toate serviciile clientilor ORO (nu OROC). Scumpirea va fi de 1 euro per serviciu. Noile preturi se vor reflecta in facturile pentru perioada iunie - iulie 2023.

4 Răspunsuri 4

FLo1
#StarMember

poveste fără o sursă de documentare (referință), înseamnă că ori e improvizată ori autorul are funcție excutivă la nivelul managementului societății. Din păcate nu se încadrează topicul la nici una dintre acestea. Poate revii cu mai multe detalii, așa cum ne-ai obișnuit de altfel în multe dintre topicurile tale. Îți mulțumim.

Pololică
#StarMember

Pe un forum se avanseaza, de asemenea, data de azi, 23.05, ca data de incepere al noului tavalug.

Totusi, informatie reala sau nu, poate abonatii casca mai bine ochii in urmataorele doua-trei luni si nu mai avem o garla de topicuri ca nu a fost nimeni anuntat.

Lucifer
Cunoscător

Eu am primit ieri factura pe luna curenta si am fost instiintat ca abonamentul meu se va scumpi cu un euro incepand de luna iunie.

Speram ca am scapat de legendara scumpire de un euro per serviciu... dar se pare ca nu!

BlackWolf
Senior certificat

Nu am primit asa ceva și sper sa nu primesc și sa nu fie adevărat. Dacă e adevărat, Orange și Vodafone, ca sunteti frați, va rog sa va potoliți cu practicile astea mizerabile, cu creșterile, indexarea și bătaia de joc fata de clienți, nu ne mai luați de proști. Vrajeala cu cheltuielile și inflația nu mai tine, lăsați-o moarta și nu mai aburiți lumea aiurea, ca nu merge asa la nesfârșit. Nu știți cum sa ii creșteți rețeaua lu' Digi? Voi acuma asta faceți. Cumva asta e soluția la rezolvarea problemelor de infrastructura după ce ați sufocat rețeaua cu Telekom-ul fix? E mai rentabil sa alungați clienții ca să mai eliberați rețeaua decât sa investiți în ea? Dacă e asa, umflați-le preturile ălora de la OROC și lasati-ne pe noi în pace, nu ne mai tot umflați noua preturile. Gata, ajunge, nu va mai bateți joc de noi. Îmi cer scuze, dar e strigător la cer, ma ia capul. Și voi și Vodafone faceți la fel, fix fără nici un sens. Telekom nici nu merita menționati, ca aia sunt sub orice critica. Bine ca Digi poate sa tina preturile în frâu și sa nu le mărească aiurea și nejustificat. Și nu par a fi pe pierdere. Va rog sa va reveniți și sa fiți din nou rețeaua aia bună care erați pana acu' vreo 2 ani și ceva, ca altfel nu aveți decât de pierdut...