anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Money a devenit Evrixa

Ștefanqqqq3
Junior entuziast

Orange Money a devenit Evrixa si poate fii apela la *2024 .

În curând se va actualiza și aplicația!

Ce detalii ați mai aflat?

160 Răspunsuri 160

DîM
Junior entuziast

Orange Money a fost preluat de IFN-ul HeyBlue deținut de grupul eMAG.

Cam târziu pentru mulți din utilizatorii acestuia, mai ales că în ultima vreme au apărut probleme în conturi, chiar și cu modul în care sunt afișate informațiile clientului, inclusiv soldul contului este afișat greșit.

Cred că preluarea este de bun augur pentru existența produsului.

.

Articolul de pe wall-street este destul de greșit. Orange Money nu mai există, deci autorul habar nu are despre ce vorbește.

https://www.wall-street.ro/special/ecomteam/313755/tranzactie-emag-cumara-orange-money.html#gref

Asa e când cumperi si nu stii ce cumperi, sau asa e cand te găsești sa publici articole doar ca sa fie.

Pololică
#StarMember

Si notificarea oficiala de la Unicredit privind integrarea Alpha Bank (cel putin pe partea de business).

Pololic_0-1747125308310.png

MihaiC99
Campion

Notificare pentru clienții UniCredit

"Te informam ca in perioada sambata, 17 mai 2025, ora 05:00  duminica, 18 mai 2025, ora 20:00, serviciile Online Banking si Mobile Banking nu vor fi disponibile, ca urmare a interventiilor tehnice planificate necesare procesului de fuziune dintre Alpha Bank si UniCredit Bank. De asemenea, in acest interval nu vor putea fi procesate tranzactiile de tip „Instant” pentru conturile deschise la UniCredit Bank.

Iti recomandam  sa efectuezi eventualele operatiuni bancare  importante inainte de acest interval.

Ne cerem scuze pentru orice inconvenienta si te asiguram ca depunem toate eforturile pentru a nu depasi intervalul programat activitatilor de mentenanta.

Multumim pentru intelegere!

UniCredit Bank"

Pololică
#StarMember

Urmeaza sa primesc ceva de la Unicredit-Alpha Bank prin Fan Courier. Nu astept nimic de la nicio banca. Oare o fi noul card? Chiar sunt curios. Cardul actual (OM, "membru fondator") expira in octombrie anul asta.

Am inceput sa caut raspunsuri: pe site-ul Unicredit apare o planificare: deci urmeaza sa primesc un card Mastercard (ar fi primul pe care-l primesc de la o banca romaneasca dupa cardul de credit de acum vreo 10 ani inlocuit cu un Visa dupa vreo 2-3). Din iunie se trimit cardurile, din iulie se pot folosi si din 18 august Unicredit preia toate faiele pentru servicii (Alpha Bank si Evrixa)

https://www.unicredit.ro/ro/institutional/banca/alphabank-unicredit.html#convertor

Pololică
#StarMember

Well, cred ca putem pune si un punct aplicatiei. Oficial, de astazi aplicatia nu mai este activa (crash) si este cu totul la Unicredit.

Ca nota de subsol: nu stiu celelalte platforme (Google Play sau IOs), dar in AppGallery de la Huawei aplicatia celor de la Unicredit nu are 2 stele (din 5). Nu stiu ce sa zic. Cardul Orange Money ("founder member") o sa ramana ca amintire (arata atlfel fata de celelalte).

2928.jpg

Pe playstore sta bine la numărul de stele. Nu am avut probleme cu aplicația UniCredit.

Diferența mi se pare cam mare... 

Screenshot_20250814_120628_com.huawei.appmarket.jpg

Ultima actualizare: 13.02.2025, iar comentariile sunt din 2023 și final de 2024. Nicio actualizare (de comentarii).

Ca să pun și un context: la firma folosim Unicredit și sunt cam ciudăței. Adică, dacă am schimb valutar personalizat, cel mai mult am stat o oră deși, de obicei stam cam 15-20 min. 

Lucifer
Cunoscător

Incepand din 15.08.2025, aplicatia Evrixa nu va mai fi disponibila, fiind inlocuita de aplicatia Mobile Banking a UniCredit Bank. 

Deci practic, acest produs va disparea cu totul, fiind inghitit de Unicredit (de altfel ca si celelalte aplicatii si produse Alpha Bank Romania). A avut o viata scurta...

Sursa: https://www.unicredit.ro/ro/institutional/banca/alphabank-unicredit.html

MihaiC99
Campion

Lucrări de mentenanță din nou.😞

2934.jpg

https://www.unicredit.ro/ro/institutional/status-servicii.html