anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Money a devenit Evrixa

Ștefanqqqq3
Junior entuziast

Orange Money a devenit Evrixa si poate fii apela la *2024 .

În curând se va actualiza și aplicația!

Ce detalii ați mai aflat?

151 Răspunsuri 151

Da, dar el nu vrea cardul unei banci, ci al unei IFN, din motive de siguranta, desi si cardul IFN poate fi atacat de hackeri, nu cred ca e imun.

Inteleg. Acuma...fiecare alege ce considera ca e mai bine pentru el. Intamplarea face (si e doar o intamplare) ca am in continuare cardul OM (acum Evrixa) atasat contului My Orange. Personal n-am avut nicio problema de genul asta. Si consider ca trebuie sa fii atent unde iti oferi datele, indiferent de card. Dar daca Evrixa e un card pe care vrei sa-l folosesti doar pentru Orange, si nu vrei sa-ti pui cardul principal, nicio problema. Se poate face. 🙂

Client Orange

Anonim
Neaplicabil

arsradu, tu ești cel mai bun prieten al meu din toată această comunitate, întotdeauna înțelegi cum funcționează mintea mea laborioasă! 🙂

Anonim
Neaplicabil

Da, dar ar fi de debit. Pui puțin, pierzi puțin în caz de hack. Și fără contract bancar.

Pai de debit, fireste, nu de credit! Asta incercam sa iti spunem, ca si noi folosim card de debit si asta iti recomandam, un card bancar exclusiv pt plati online, pe care-l alimentezi cu cat vrei tu. Mai exista varianta Salt Bank, un fel de Revolut romanesc.

Anonim
Neaplicabil

O să țin cont de toate aceste sugestii și mă voi documenta temeinic, indubitabil!

De fapt managementul din spatele IdeaBank, cea cumpărată de Banca Transilvania, a renunțat la acel bussiness pentru a-l dezvolta pe acesta, cel cu maimuța sălăreață aka SALT. Deocamdată mult entuziasm și marketing, împărțiri de titluri nobiliare primilor păcăliți să-și deschidă cont la ei etc. Eu am făcut doar un singur test de ”solvabilitate”: Câți lei îi trebuie pentru 1 euro? Răspuns: Ca la o bancă. Deci la curs de peste 5 lei/euro..... este cam prea comisionată această sare românească. Sorry.

Daca nu Revolut, poti incerca Salt Bank, este gratis, sigur, simplu de folosit si pare destul de bunisor pana acum. Ar fi o solutie destul de buna pentru ce cauti tu, chiar daca nu este IFN, este o banca detinuta tot de Banca Transilvania. Eu pe langa Banca Transilvania am si Salt Bank pe care il folosesc mai rar doar pentru plati...

Anonim
Neaplicabil

O să testez toate sugestiile, dar cu siguranță fără a activa Yoxo.

Orange Money este acum evrixa! 
simplu si fain, ca inainte, doar cu alt nume. Succes si numai bine!

Anonim
Neaplicabil

Aproximativ la fel ca inainte.

DjLau
Junior entuziast

Ceva updated user experiences? 🙂 Sunt curios dacă și în ce fel vi s-a schimbat părerea, la aproximativ 3 luni de la momentul "tranziției". 🙂

Cred ca majoritatea au inchis conturile din moment ce nu mai aduce beneficii (puncte la abonati).

Personal inca nu l-am inchis (nu cere de mancare), dar si utilizarea a scazut la aproape 0.

Salut @Pololică

Daca nu il utilizezi deloc in 6 luni si/sau ai sold 0, exista posibilitatea sa se închidă automat. 

In cazul in care Clientul nu a efectuat nicio operatiune in cont pe o perioada de timp mai mare de 6 luni
consecutive. Daca soldul contului este negativ sau zero, Alpha Bank nu va instiinta Clientul despre
închiderea contului.

Soldul este 0 si din septembrie nu am mai avut activitate. Deci "Time is ticking". Vad in urmatorul an (imi expira cardul in octombrie 2025) daca mai am activitate sau se inchide.