Eu nu am folosit niciodata un ebook reader, nu as sti care e cel mai bun si, nu vad cu ce ar putea fi unul mai bun decat altul, poate ca si capacitate de stocare..
Prefer sa citesc varianta printata, oricand.. am fost nevoita sa citesc niste cursuri si, nu pot sa spun ca am fost incantata, doar nevoita.. dar, le-am descarcat si citit pe laptop, sau, mai rarut, pe telefon..
Ultima carte citita, dar, am cateva zeci in asteptare, unele mai bune altele mai putin bune, a fost acum o saptamana "Ziua in care m-am iubit cu adevarat", scrisa de o doamna psihoterapeut, insa, cam dezamagitoare, ma asteptam la altceva si, cel mai deranjant, a avut si ceva greseli de scriere.. se pare ca n-a trecut pe la departametul de corectare, sau, cine a corectat, era mai mult cu ochii pe facebook, insta si altele asemanatoare..
Cu spatiul este, intr-adevar, o problema, insa, pe masura ce voi mai citi din ele, voi vedea unde mai gasesc, pentru fiecare, cate un coltisor neutilizat..
Cand am citit "Ingeri si demoni", ar fi fost poate mai simplu cu ebook, varianta pe care am cumparat-o, era mare si grea, la propriu, cred ca are cateva kg, dar, tot varianta pe hartie as fi preferat-o.. Poza este din 2018, sunt cartile care au mers cu mine in concediu, pentru a se vedea cum arata cartea lui Dan Brown pe lângă celelalte..
P.S. @Ascary, eu inca am abonament la BCU, dar, n-am mai trecut pe acolo cam de multisor.. :)
P.P.S. Am gasit un top, sper sa foloseasca doritorilor..
https://www.recenziidetop.com/ebook/