anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum schimb imaginea de fundal în aplicațiile de videoconferință?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

15 septembrie - mulți dintre noi încă mai asociem această zi cu începerea școlii și terminarea vacanței . Așa că, online sau offline (sau chiar în modul hybrid), ne întoarcem la activitățile noastre de zi cu zi.

 

Pentru aceia dintre voi care utilizați frecvent aplicațiile pentru videoconferință vi s-a întâmplat vreodată sa preferați ca ceilalți participanți să nu vadă imagini din spațiul în care sunteți? Sau să vreți pur și simplu să schimbați imaginea de fundal din sufragerie cu o alta, poate mai exotică?  

 

Putem realiza acest lucru prin doar câțiva pași foarte simpli; depinde doar de ce aplicație folosim:

 

Zoom – apasă butonul „Settings” și apoi alege opțiunea „Virtual background”; vor apărea în partea de jos a ecranului toate opțiunile standard (inclusiv cea de blurare a imaginii) plus posibilitatea de a alege o altă imagine.

 

Skype - din "Settings" mergi pe "Audio & Video" și din secțiunea "Choose background effect" poți selecta opțiunea de blurat, alte imagini de fundal sau poți încarca o imagine.

 

Microsoft Teams – imaginea se poate schimba în timpul videoconferinței apăsând butonul cu cele 3 puncte și alegând opțiunea „Show background effects”.

 

Google Meet - apasă pe „Change background” în partea dreaptă jos a imaginii și selectează o altă imagine de fundal.

 

Eu în general nu-mi schimb imaginea de fundal, prefer să am un perete alb în spatele meu, doar din când în când mai folosesc funcția “blur”. Voi ce imagini pentru background preferați?

 

 

P.S. Pentru pasionații de videostreaming vă recomandăm aici un ghid complet cu sfaturi pentru o videoconferință reușită.

#Back2School #Back2Zoom

6 Răspunsuri 6

TheSpecialist
Maestru
Foarte tare ! Va fi distracție pe flăcăi atunci cand vor intra pe online la școală. In fiecare zi le pun un decor nou !

FLo1
#StarMember
Este util. Am exersat doar cu ZOOMul și e mult mai placut sa se vada o imagine dorită decât zugraveala, mobila sau alte lucruri din casă.

Neaplicabil
Când a început toată distracția cu COVID-19 la Zoom doar la pachetele contra-cost îți puteai schimba fundalul.

Vio73
#StarMember
Folosesc funcția aceasta pe google meet de ceva vreme, dat recunosc faptul că e foarte tare să ai un peisaj deosebit in fundal! Mulțumim!

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@The Special List foarte tare, o să fie amuzant și sigur o să le placă. @FLo1 da, așa este 🙂 pe mine, având peretele alb în spate nu mă deranjează, mă gândeam să pun un tablou să am și ceva culoare în fundal :) @alterego nu știam că la început te lăsa doar dacă ai cont plătit, bine că au schimbat :) @Vio73 da, peisajele sunt faine, îmi place cel cu plajă, mă face să mă simt în vacanță

Georgia
Începător
Foarte intersant!