anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce tip de camera auto (dash cam) utilizați în trafic?

Razvan
#StarMember
Bună ziua! Dețin o cameră auto Viofo A119 cu GPS, de vreo 3 ani de zile, mă gândesc la un upgrade, care să filmeze 360 grade și de ce nu și în stand-by, asta depinde de instalație, consum și altele. Îmi place și actuala cameră, că este discretă, nu mi-a făcut probleme, suportul din partea producătorului a fost super ok, cu update-uri de îmbunătățire constant lansate. Mi-ar plăcea să pot derula pe camera și ceea ce am filmat deja, ca să nu mai fie nevoie să dau jos cardul și sa ma uit în casă pe laptop. Mulțumesc anticipat, tuturor!
32 Răspunsuri 32

Florin_D
Cunoscător certificat
Un pachet cu doua camere (camera spate sa se conecteze la cea principala) poate fi mult mai scumpa decat achizitionarea a doua camere! Este adevarat ca daca achizitionezi doua camere diferite, sa fi nevoit sa ai doua alimentari diferite! eu personal am o adoua alimentare in portbagaj! depinde de cum iti este mai comod!

Ascary
Campion certificat
Nici eu nu am o camera auto desi am cochetat cu ideea sa montez una. Am insa in schimb una montata pe barca cu care filmez atunci cand fac plimbari pe mare sau in In Delta Dunarii. Este un GoPro Hero 7. Probabil ca ati auzit de model dar mai las cateva specificatii poate doreste careva sa isi monteze una pe casca de la motocicleta,bicicleta etc. Pentru barca n-am gasit ceva mai bun. Este in primul rand waterproof,criteriu care a cantarit mult dat fiind faptul ca este mereu in exterior,ploaie,valuri etc. Filmeaza 4K insa aveti grija la sd card fiindca nu toate se impaca bine cu acest gen de filmare. Eu am ales un Sandisk Extreme Pro de 512 GB pe care il recomand tuturor celor care vor un sd card de calitate (atentie mare la fake-uri 🙂 ). Camera are port USB C si HDMI, bun pentru legat imediat la un tv. Ecran de 2" si cantareste cam 100 de grame asa ca nu o s-o simtiti daca o montati pe casca si nu pe ghidon. Bateria e de 1200 mAh destul ca sa te tina cateva ore bune de filmare nonstop,cardul sa duca :)) Tine la tavaleala,socuri,soare,vant,ploaie. Practic eu o montez primavara pe barca si o mai scot toamna. Cea mai buna treaba la ea este stabilizatorul care face toti banii. Barca fiind mereu in miscare,sus-jos stanga-dreapta ,stabilizatorul este cel care face ca filmarea sa fie incredibila cu tot acest balans. Eu zic ca merita si chiar daca e un pic scumputa,la calitatile care le are nu ar trebui sa facem rabat. Stiti cum e,calitatea costa 🙂

Miha_Z
#StarMember
Interesant subiectul. In functie de parerile voastre si de tipurile de camere auto recomandate, poate ma voi decide si eu sa-mi iau.

Vio73
#StarMember
Am o cameră Prestigio RoadRunner 585, Full HD, Black , de care sunt foarte mulțumit. Până acum nu am avut incidente de niciun fel, dar cred că ar fi foarte utilă în caz că acestea ar exista. În schimb, urmăresc cu interes filmările de prin locuri interesante, pe care nu le pot urmări ca șofer, ceea ce mi se pare destul de tare. Este o cameră destul de bună în raportul calitate-preț, care își face treaba foarte bine și pe care o am de aproximativ doi ani și jumătate și fără de care nu mai pornesc la niciun drum. Am filmulețe de câte 5 minute din multe locuri din țară pe care le păstrez cu drag și le revăd cu plăcere când doresc.

costasgl
Junior entuziast
Salutare, sunt interesat de subiect, sunt in cautare de produs, as opta pentru o camera 360, dar nu zic nu la optiuni, pachet fata-spate, acum depinde de investitie si de consum.Astept propuneri de la voi, multumesc.

Diana
Cunoscător
@Razvan bun topic , mi-ai dat de lucru ,acum ma uit de camere pe emag si nu stiu ce sa aleg si sunt cateva oferte

TheSpecialist
Maestru
GoPro-urile sunt mama camerelor auto și nu numai. Extrem de fiabile dar și foarte scumpe, merita totuși dacă vrei sa ai parte de o camera profi, pe care poți sa o atașezi aproape pe orice : mașina, bicicleta, motor, casca, etc. Au funcții multiple din care amintesc, pe lângă cele uzuale, afișarea înclinație, a forței G, și ritmul de deplasare, lucruri pe care camerele obișnuite nu le arata și care dau un plus de "savoare" filmărilor. Iar stabilizatorul de imagine este demențial. Așa cum zicea și @Ascary, merita bănuții dacă vrei ceva de calitate, dar recomandarea mea este ca, dacă este folosita pt mașina, sa nu o lăsați pe bord când nu conduceți , sau unde este fixata ea în mers pt ca riscați sa va spargă geamul și sa o fure un hot care știe ce aveți acolo.

Ascary
Campion certificat
Stiu ca te pricepi The Special List 🙂

TheSpecialist
Maestru
:)) M-am jucat cu un GoPro anul trecut, pe un velier, o adusese un prieten motociclist. Am învățat o mulțime de smecherii. Și am învățat și navigatie old school 😉

TheSpecialist
Maestru
Am pus niște capturi de ecran de la o filmare cu GoPro, spre exemplificare și în amintirea vremurilor când colindam liberi pământul și marea. Fișierul video nu vrea sa îl încarce...

Ascary
Campion certificat
Moaaa ce "barcutaaaa" :)) Asa cevaaa... Super pozele si cred ca si expierenta a fost de neuitat.

TheSpecialist
Maestru
Pana acum, cea mai tare experienta pe mare! 12 flăcăi, Marea Ionica, Insula Corfu + 7-8 insule din împrejurimi, velier nou-nouț ( închiriat, evident ca el costa vreo 450.000 euro), 12 m lungime, ultra dotat, inclusiv navigație asistata, vreme extraordinara, scuba diving, a fost nebunie.

Ascary
Campion certificat
Ultima poza am pus-o wallpaper,daca vrei drepturi de autor trimite-mi un cont 🙂

TheSpecialist
Maestru
:)) ce tare!

Vio73
#StarMember
@costasgl, Eu zic să cauți pe Emag și citește câteva review-uri. Sigur vei găsi ce dorești. Eventual mai tragi cu coada ochiului și pe alte site-uri despre un produs. Eu am camera de vreo doi ani și jumătate și sunt foarte mulțumit de ea. Este aceasta: https://www.emag.ro/camera-auto-dvr-prestigio-roadrunner-585-full-hd-black-pcdvrr585/pd/DH1P52BBM/