anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] UNTOLD prezinta OVERNIGHT

FaraUnID
Campion certificat

Unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, UNTOLD si PRO TV, le aduc tuturor românilor distracția la ei acasă, cu un live show unic, OVERNIGHT.

 

Este pentru prima dată când show-ul îl fac oamenii de acasă. Ei vor avea ocazia să intre în direct pe PRO TV cu gazda emisiunii, Cabral, dar și cu artistii UNTOLD, reușind în acest fel să facă împreună cel mai mare party de acasă.

UNTOLD și PRO TV, prin producția OVERNIGHT, aduc atmosfera de festival în fiecare casă din România, precum și o doză de optimism și bucurie. Toată lumea, dornică de distracție, este invitată să-și pregatească cele mai haioase outfituri și set-up-uri de party, pentru cea mai mare petrecere de 1 Mai.

 

 

 

 

 

OVERNIGHT va începe la ora 23:00 pe canalalele digitale UNTOLD și NEVERSEA, dar și pe PRO TV PLUS, iar după miezul nopții live la PRO TV. Emisiunea va fi prezentată de Cabral, cel care nu a ratat nici o ediție de UNTOLD și NEVERSEA. Cei care nu vor putea urmări live pe PRO TV sau pe canalele digitale pot asculta emisiunea live pe KISS FM.

 

După miezul nopții, live, la PRO TV, veți putea urmări show-ul unora dintre cei mai buni DJ ai lumii, care au pregătit seturi speciale pentru petrecerea de 1 mai. Dimitri Vegas, DJ-ul numărul 1 al lumii, Lost Frequencies, Sunnery James & Ryan Marciano și Danny Avila vor aduce în casele tuturor fanilor UNTOLD, dar și a românilor, cea mai tare petrecere.

Warm-up-ul celei mai tari petreceri văzute vreodată va începe în online, pe toate canalele digitale UNTOLD și PRO TV, la ora 22:00, cu DJ Pascal. Invitați sunt și Inna, Grasu XXL și Dirty Nano.

 

Pe lângă distracție, cei care petrec în noaptea de 1 Mai pot face și o faptă bună. Pe durata show-ului, românii pot dona pentru cauzele caritabile, intrând pe untold.com/united și pot alege să susțină proiectele Asociației Dăruiește Viață, dar si Asociatia Un singur Cluj. Asociația Dăruiește Viață construiește primul spital modular din România. Un SMS, la 8826, cu textul IMPREUNA, trimite 2 euro în contul asociației. Mesajul poate fi trimis doar de pe teritoriul României. Puteți susține și cauza Un singur Cluj prin achiziționarea unui bilet de solidaritate de pe unsingurcluj.ro.

 

Sursa - https://www.protv.ro/evenimente/de-1-mai-untold-si-pro-tv...

 

16 Răspunsuri 16

svetalex
Maestru
Am văzut și eu afișe pe stradă în București și am remarcat tocmai că în ultimul timp nu au mai fost afișe noi pe străzi. Oricum ar fi, nu este la fel ca la un concert live... atmosfera nu este aceeași din sufragerie 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Evident ca nu putem compara experienta unui eveniment live traita in mijlocul lui cu una traita in sufragerie. Acest OVERHIGHT vine ca o alternativa la petrecerile clasice organizate de 1 Mai.

svetalex
Maestru
Cel puțin anul acesta cred că doar online vom avea parte de concerte :( Măcar au organizat și o strângere de fonduri umanitară

Razvan
#StarMember
Da, nu vor mai fi festivaluri în aer liber. De aceea este bine sa nu cumperi bilete cu aproape un an înainte.

svetalex
Maestru
@Razvan cu un an înainte sunt mai ieftine biletele 🙂 Probabil că cei care au achiziționat bilete/abonamente vor primi banii înapoi, sau vor avea acces la primul spectacol/eveniment organizat după ce va trece acestă perioadă. Personal nu mi-aș schiba obiceiul de a cumpăra din timp bilete la anumite concerte/evenimente pentru că sunt anumite situații când sunt sold out în prima zi când se pun în vânzare (vezi concertul Metalica de exemplu)

FaraUnID
Campion certificat
In cazul UNTOLD, cei care au achizitionat deja bilet, au posibilitatea utilizarii acestuia pentru ua din urmatoarele trei editii, daca cea din 2020 va fi anulata sau daca pur si simplu clientul nu doreste sa participe la ea din motive mai mult sau mai putin obiective sau dupa caz, subiective.

MihaelaA
Community Manager
Community Manager
@FaraUnId mulțumim pentru postare, voi participa și eu la party 😄 Este bine că s-au gândit la o astfel de variantă și îmi place că poți face donații. Referitor la festivaluri, din timp am luat bilet doar la Saga și au anunțat deja că s-a mutat din Iunie în Septembrie; o să vedem dacă va avea loc până la urmă. Deci mâine seara toți la virtual party?

Vio73
#StarMember
Mulțumim de prezentare și detalii! Era de așteptat să existe schimbări majore, după toată tevatura aceasta.

Jay
Campion certificat
Super!.. Nu am auzit despre acest eveniment.. probabil pentru ca nu ma uit la PRO TV.. nu stiu daca am PRO TV plus, dar, o sa verific.. daca astept pana după ora 00:00, cand se va putea vedea si pe PRO TV, s-ar putea sa adorm :) Clar nu se compara cu un festival in aer liber, dar, e interesant de incercat.. nu se știe când ne vom întoarce la viata de dinainte..

TheSpecialist
Maestru
În contextul actual, acest eveniment e binevenit, asa ca să ne mai potolim puțin dorul de festivaluri. Eu unul voi fi prezent, boxele în blana!!!

Ascary
Campion certificat
Mai bine volumul maxim in căști ca sa nu deranjezi vecinii :)) Eu mi le-am pus la incarcat in asteptarea evenimentului.

TheSpecialist
Maestru
Nu-i problema, vecinii sunt pe aceasi lungime de unda.

Ascary
Campion certificat
In regula,atunci Untold sa fie 🙂

Anca07
#StarMember
Suna fff bine! Nu stiam de existenta lui. Multumesc frumos de info!