anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vreau sa vorbesc cu un operator Orange

Riciua
Începător
Am consumat tot internetul si nu cred
1 Soluţie acceptată‚

Jay
Campion certificat

Ca sa vorbesti cu un operator, suna gratuit la 300 sau scrie pe chat.

Mai este varianta chat Djingo sau chat-ul din aplicatia de mobil My Orange.

 

Gasesti aici toate numerele de telefon prin care poti apela serviciul clienti - https://comunitate.orange.ro/t5/altele-orange-voce/numere-de-telefon-pentru-asistenta-orange/td-p/10...

 

Eu, cand am scris din aplicatie, am primit sms de notificare ca mi s-a raspuns in aplicatie.

Vizualizare soluţie în postul original

28 Răspunsuri 28

delfinas
#StarMember
@exores, daca ai SIM-ul de ceva vreme, poate are ceva pb si trebuie schimbat. Nu te costa nimic, doar un drum pana la un magazin Orange. Cei care te suna, spun ca numarul tau parea ocupat sau ca au sunat si tu nu ai raspuns? Cat despre apelul la 300: "300 - Serviciul Clienți Accesul la un operator este disponibil zilnic între orele 08:00 – 21:00 (apel gratuit pentru clienți abonați din reţeaua Orange) şi la numărul 0374.30.03.00 (apel cu tarif normal). Pentru clientii PrePay sunt gratuite primele 2 apeluri efectuate intr-un interval de 30 de zile. Incepand cu al 3-lea apel din acest interval, transferul către un consultant va fi taxat cu 0,55 euro credit/apel. " https://www.orange.ro/newsroom/contact Ai minute in optiune, dar nu ai credit din care sa platesti al treilea apel la 300. Exista alte cai de contact: comunitatea, chatul Djingo, mailul, un magazin Orange.

exores
Junior
Din pacate nu a fost gratuit apelul, desi nu am mai apelat serviciul clienti de cateva luni. Multumesc de suport. Vo merge azi sa-mi schimb cartela.

delfinas
#StarMember
Ti-au luat din credit?

exores
Junior
Nu,deoarece nu aveam,dar nu puteam sa intru in legatura cu un operator din cauza ca nu era suficient credit. Intre timp am fost si am schimbat SIM-ul si urmeaza sa verific daca problema va persista. Weekend bun.

maharuhackeru
Începător
Salut! Sunt abonat în al companiei de telefonie mobilă Orange, de peste 21 de ani. În acesta perioadă am achiziționat telefoane și mi-am achitat facturile ca un client fidel. Am avut abonamente cu valori mai mici sau mai mari. Niciodată nu am primit o ofertă de la acestă companie. În jurul meu aud oameni, care se lauda ca au primit oferte de nerefuzat, nefiind statornici. Dacă am încercat sa obțin o oferta am primit răspunsul "va vom contacta noi" (fără nici un rezultat). Să mă consider un ghinionist, sau compania angajează operatori care fac oferte după cum au starea personală? Dacă am găsit o ofertă mai bună la o altă companie concurență, sa ma portez sau sa mai încerc? Voi ce ați face în situația mea?

delfinas
#StarMember
Bun venit in Comunitate, maharuhackeru!!! Ca să fii sunat și ofertat, trebuie sa fii in afara perioadei contractuale. Probabil că ai schimbat abonamentele și/sau ai achiziționat telefoane cu puțin înainte de/după terminarea perioadei contractuale, așa că nu a mai fost nevoie sa fii sunat și ofertat. Nu ai luat niciodată un abonament/telefon la un preț de refuzat, dar mergând într-un magazin Orange sau sunând la Serviciul Clienți?

maharuhackeru
Începător
Acum, în acest moment sunt în afara perioadei contractuale. Se pote verifica, am solicitat și telefonic și în scris o oferta pentru prelungirea abonamentului! Se pare ca răspunsul d-voastră este dat tot în același mod ca si "ofertele primite"

delfinas
#StarMember
Sa lamurim ceva, eu sunt clienta, ca si dv, nu sunt angajata Orange. Cei mai multi de aici suntem clienti si ne ajutam cu sfaturi, tocmai din experienta noastra de utilizatori Orange. Aveti un pic de rabdare, o sa fiti cautat, cei de la Orange de abia asteapta sa mai fidelizeze pe cineva! 😉

Monyy
Începător
Vreau sa vorbesc la telefon cu un operator Orange

DanielaH
Moderator
@Monyy, ai în comentariul marcat ca soluție mai multe variante de a contacta Serviciul Clienți. Desigur, ne poți spune și nouă aici despre ce este vorba și vom încerca să te ajutăm cu răspunsuri.

Dorobantu_Crist
Începător
Buna dimineta

Vio73
#StarMember
Bună dimineața! Dacă ai ceva să ne spui, o poți face cu încredere.

hujoo23034
Începător

Va rog frumos sa mă sunați urgent 0743******

Salutare, @hujoo23034!

Poți lua legătura cu un operator prin chat Djingo ( disponibil în varianta My Orange desktop, aplicatia mobilă My Orange sau site-ul orange.ro), de asemenea poți suna gratuit la numărul unic 300.