anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Portare yoxo

laurescovici_70
Începător

Buna. Mai am 3 luni pana imi expira perioada contractuala de 24 luni. In cadrul abonamentului am cumparat un telefon in rate. Daca ma duc si achit integral ultimele rate la telefon, as putea sa ma portez la Yoxo inainte de expirarea perioadei contractuale fara sa platesc penalitati sau mai stiu eu ce alte taxe? Va multumesc. 

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Din pacate, nu vei putea face acest lucru.

Conditiile necesare pentru a migra la yoxo de la un abonmament le gasesti mai jos:

https://www.yoxo.ro/help/cum-pot-sa-trec-un-numar-orange-pe-yoxo/ 

"Dacă ai abonament Orange, trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

• Ești titularul de abonament
    Trebuie să te afli în afara perioadei contractuale sau în ultima lună de contract
  • Abonamentul tău nu este într-un pachet de tip Orange Family sau Orange Love
    Nu ai facturi neachitate și sunt achitate ratele tale de la Orange (dacă ai) 
  • Numărul nu este suspendat sau închis
  • Programul Orange Thank You nu este disponibil pentru abonamentul YOXO. Dacă ai un singur număr de telefon pe cont, la trecerea pe YOXO, punctele Thank You acumulate se vor pierde; le poți folosi înainte de a-ți activa abonamentul. Dacă ai mai multe abonamente pe cont, punctele vor rămâne în contul tău Orange."

Vizualizare soluţie în postul original

2 Răspunsuri 2

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Din pacate, nu vei putea face acest lucru.

Conditiile necesare pentru a migra la yoxo de la un abonmament le gasesti mai jos:

https://www.yoxo.ro/help/cum-pot-sa-trec-un-numar-orange-pe-yoxo/ 

"Dacă ai abonament Orange, trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

• Ești titularul de abonament
    Trebuie să te afli în afara perioadei contractuale sau în ultima lună de contract
  • Abonamentul tău nu este într-un pachet de tip Orange Family sau Orange Love
    Nu ai facturi neachitate și sunt achitate ratele tale de la Orange (dacă ai) 
  • Numărul nu este suspendat sau închis
  • Programul Orange Thank You nu este disponibil pentru abonamentul YOXO. Dacă ai un singur număr de telefon pe cont, la trecerea pe YOXO, punctele Thank You acumulate se vor pierde; le poți folosi înainte de a-ți activa abonamentul. Dacă ai mai multe abonamente pe cont, punctele vor rămâne în contul tău Orange."

Pololică
#StarMember

Salutare!

Telefonul a primit o reducere, chiar dacă e în rate. Pentru 3 luni nu cred că merită să plătești reducerile primite timp de 21 de luni (adică nu cred ca fac reducerile cât mai e abonamentul de plătit). 

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.