anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

valabilitate abonament

adis
Junior entuziast

Daca nu reusesc sa vad nicicum valabilitatea abonamentului (am incercat toate variantele ) inseamna ca a expirat  ?

8 Răspunsuri 8

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

Bine ai venit in Comunitate!

Abonamentele nu prea expira. Ceea ce expira este perioada minima contractuala. Dupa care, abonamentele se prelungesc tacit cu cate o luna. Deci, daca nu ceri tu rezilierea in mod explicit, vor merge inainte.

Cu toate astea, daca esti administratorul abonamentului respectiv, ar trebui sa poti vedea vechimea fiecarui serviciu aici.

Client Orange

adis
Junior entuziast

Cum am spus mai sus, nu reusesc nicicum. Imi scrie : Vezi detaliile si istoricul numarului tau Orange. Atat. Sau a expirat perioada contractuala. Nu se poate reinnoi abonamentul tacit. E ilegal.Trebuie acordul meu.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Ti-ai dat acordul in momentul semnarii contractului. Niciun abonament nu se opreste automat dupa expirarea perioadei minime contractuale. 🙂 Am editat raspunsul de mai sus inlocuind cuvantul "reinnoiesc" cu "prelungesc".  Sper ca e mai clar asa. Ideea si rezultatul final raman aceleasi.

Oricum, pentru problema ta, iti recomand un apel la 300 sau 0374 300 300 (din orice retea) pentru mai multe detalii si eventual rezolvarea problemei. De asemenea, daca esti client Orange Romania (nu OROC), ai la dispozitie si chat-ul Djingo.

Noi, cei de aici din Comunitate, suntem in mare parte clienti ca si tine. Deci, din pacate, nu putem sa te ajutam punctual cu modificari pe cont.

Client Orange

Adis, dupa cum ti-au scris si colegii, dupa terminarea celor 12 sai 24 luni contractuale, abonamentul merge in continuare, pana cand zici tu stop sau modifici abonamentul. Dupa expirarea perioadei minim contractuale, poti renunta oricand la abonament, fara griji.

Ai aici detalii despre cum poți afla perioada contractuală a abonamentului tău.

@adis, zici că scrie că a expirat perioada contractuala? Înseamnă că ești în afara perioadei contractuale, dar nu că a expirat abonamentul, el funcționează până renunți tu la el, dar ești liber de contract, ca la fotbaliști, adică, dacă vrei, poți pleca fără sa plătești "penalizări" sau poți negocia un nou contract la aceeași "echipă", mai avantajos pentru tine.

Pololică
#StarMember

Un contract este valabil nelimitat, cu exceptia cazului in care este specificat in mod explicit acest lucru (o sinteza din Codul Civil privind contractele).

Contractele de abonament sunt pe o perioada minima (1/6/12/24 luni) si se prelungesc tacit cu cate o luna de facturare pana una din parti decide rezilierea (sinteza din contractul cu orange)

Probabil te referi la perioada minima. Daca intri in MyOrange, ar trebui sa vezi la resurse datele contractului (data activarii, data ultimei prelungiri (daca exista), data la care pot lua un telefon subventionat (minim 18 luni de la ultima achizitie) si data la care expira perioada minima contractuala (perioada in care, daca ai primit reduceri si reziliezi

DanielaH
Moderator

@adis, poți atașa, te rog, un screenshot din My Orange utillizând link-ul furnizat de arsradu? Acolo (în secțiunea Sumar - Abonamentul meu) ar trebui să apară data expirării abonamentului.

adis
Junior entuziast

Nu apare nicaieri in sumar abonamentul meu.