la 05-09-2026 11:08 AM
După vreo 15 ani de folosit un număr prepay în urmă cu vreo 3 - 4 ani am trecut pe un abonament de tip SIMO.
Toate bune și frumoase, în cont se adunase cave puncte OTY pe care nu știam cum să le folosesc.
Când a apărut oferta ediție limitată prepay de 3 euro am vrut să le folosesc dar am observat că sunt evaluate la valoarea standard, nu dublate, nu triplate... nu le-am folosit pentru că mă costa mai scump transportul decât cartela prepay ediție limitată.
Zilele acestea am observat însă că acele puncte OTY, așa puține câte erau adunate în 3 ani și ceva au dispărut... am apelat la AI ca tot prostul din zilele noastre și așa am aflat că valoarea peste care se alocă puncte OTY s-a modificat între timp și practic cu valoarea de acum a abonamentului nu mă mai încadrez.
OK, pot să înțeleg și nu-i nici o problemă, dar aveam niște puncte OTY alocate de-a lungul timpului care au dispărut în mod subit.
Este normal? Au mai pățit-o și alții sau e doar o desincronizare a bazelor de date?
la 05-09-2026 11:37 AM
Salutare!
Poate să fi și expirat și nici nu se mai alocă decât la abonamente de minim 10 euro. Punctele Orange Thank You sunt valabile 2 ani și apoi se pierd, dacă nu sunt folosite.
https://share.google/4SEs2T2wzjl9y5Zme
Baftă!
la 05-09-2026 11:52 AM
@Vio73 m-am gândit și la treaba aceasta dar vezi tu, nu expiră toate o dată... acum sunt zero... după ce acum 2 - 3 luni erau suficient de multe.
la 05-09-2026 08:45 PM
Punctele OTY valoreaza dublu doar online si cand achizitionezi un telefon la o prelungire de abonament pe 24 de luni.
Punctele, daca au fost obtinute cam in aceeasi perioada, dispar cam la fel, toate o data.
"Punctele Thank You se pierd in urmatoarele situatii :
Punctele se alocă dacă valoarea facturii este de minimum 10 eur (TVA inclus)
DETALII: https://www.orange.ro/help/despre-orange-thank-you-71?
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor