anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Teapa abonament cu voucherele pentru vechime

MariusRo
Junior

Salutare! 

A mai luat cineva teapa cu voucherele pentru vechime in retea? Orange m-a pacalit sa fac un abonament internet si TV care avea in oferta un voucher pentru vechime in retea de 300 euro. Am facut abonamentul dar nu mi s-a acordat niciun voucher. Am 3 sesizari la Orange si ma plimba cu vorba din 1 iulie23

11 Răspunsuri 11

arsradu
#StarMember

Salut,

Din cate inteleg eu de aici, ai nevoie si de un abonament de voce de min 7 euro, si trebuie sa mentionezi ca vrei acel bonus.

Client Orange

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Salutare!

Eu nu am primit voucher, ci doar o reducere, dar am prelungit și un abonament de voce când am semnat pentru servicii fixe. Am obținut o reducere de 200 de euro ( așa am prins) la achiziția un telefon.

Baftă!

delfinas
#StarMember

Marius, bun venit in Comunitate!!!

Ai luat pachetul Orange Love si nu ai rimit nici o reducere?

Beneficiile si conditiile Orange Love sunt:

"Dacă alegi să activezi un pachet Orange Love cu internet prin fibră și televiziune prin cablu pe 24 de luni, beneficiezi de o reducere pentru pachetele fix-mobil pe toată durata contractului, dar și de o extra-reducere suplimentară în primele 6 luni. Dacă ești abonat Orange, poți alege între extra-reducerea din primele 6 luni (câte 10 lei pe lună) și acordarea unui bonus de vechime de până la 300 € pe care îl poți folosi la achiziția de device-uri. Astfel, dacă activezi un pachet Orange Love cu internet prin fibră și televiziune prin cablu pe 2 ani, vei beneficia de o reducere de 30 de lei/lună pentru pachetele care includ 3 servicii (voce mobilă, fibră și TV prin cablu) și de 20 de lei/lună pentru pachetele care includ 2 servicii (voce mobilă și fibră sau fibră și internet prin cablu).
Daca alegi un pachet cu 3 servicii (voce mobilă, internet fix 4G și TV prin satelit), beneficiezi de o reducere de 30 de lei/lună, iar dacă alegi un pachet cu 2 servicii (internet fix 4G și TV prin satelit), atunci discountul este de 20 lei. Acest discount se păstrează atât timp cât elementele ofertei rămân neschimbate."

DETALII: https://www.orange.ro/love

Delfinas, tot, dar absolut tot ce ai scris stiam si eu. Doar ca la activarea serviciilor nu am primit nimic.

Imi pare rău pentru situația în care te afli și sper sa se rezolve favorabil pentru tine!

DanielaH
Moderator

Marius, s-a rezolvat situația?

Nu, nu s-a rezolvat. M-a sunat un operator care a recunoacut ca au facut o oferta eronata si ca ar fi trebuit sa-mi prelungeasca  abonamentul de voce cu 2 ani pentru a beneficia de voucher. Si eu ce vina am?

Si nu ai intrebat daca se poate face ceva pt indreptarea acestei erori?

Am ajuns aici pentru ca am 3 reclamatii depuse in aproape 3 luni. Astazi m-a sunat de la Orange si se pare ca se se va rezolva in 10 zile zic ei.

Așteptăm vesti bune!!!

user_18430636
Începător

E păcăleală.  Asa am pățit și eu și cred ca majoritatea care au vrut sa beneficieze de vreun bonus.