la 03-11-2025 11:13 AM
Detin un abonament pentru 3 numere de telefon. Pana anul trecut, eram iesita din perioada contractuala, cea de 2 ani, nemaidorind sa fiu conditionata de aceasta. Anul trecut am achizitionat un telefon pentru un numar de telefon, si mi s-a prelungit automat perioada contractuala pentru toate cele trei numere. Este normal? Acum doresc sa achizitionez un alt telefon, pentru alt numar, si nu pot!
la 03-11-2025 11:33 AM
Salutare!
Te poti uita in contract sa vezi cum s-a facut prelungirea? Eu am avut 2 fidelizari (prelungiri), dar au fost facute astfel:
Daca te incadrezi la al doilea exemplu (reducere cumulata pentru un singur aparat), s-ar putea de aici sa fie restrictia.
Totusi, poti pune aici o captura de ecran cu eroarea? (evident, cu ascunderea datelor personale).
la 03-11-2025 11:33 AM
Salutare!
Te poti uita in contract sa vezi cum s-a facut prelungirea? Eu am avut 2 fidelizari (prelungiri), dar au fost facute astfel:
Daca te incadrezi la al doilea exemplu (reducere cumulata pentru un singur aparat), s-ar putea de aici sa fie restrictia.
Totusi, poti pune aici o captura de ecran cu eroarea? (evident, cu ascunderea datelor personale).
la 03-11-2025 01:13 PM
Buna ziua, din pacate nu mai gasesc contractul. Nu a fost fidelizare. La schimbarea optiunii pentru unul dintre numare de telefon cu un abonament mai mare, beneficiam de reducere la achizitionarea unui telefon. Deci abonamentul s-a marit doar pe acel numar de telefon, nu pentru toate. De aici si dilema mea! Greseala mea clar a fost neverificarea contractului, acesta facandu-se la un punct de lucru Orange, nu online. Pe online am avut o alta poveste, similara, dar atunci am rezolvat.
Am sa solicit o copie a contractului, daca vor avea bunavointa sa mi-o elibere...
la 03-11-2025 01:23 PM
Salutare!
In MyOrange->Setari cont->Documente ce iti apare?
https://www.orange.ro/myaccount/reshape/settings/documente
In mod normal, acolo ar trebui sa ai contractele (cel putin la mine au fost acolo toate fidelizarile facute telefonic sau online).
Vei primi o copie a contractului. Pana primesti de la Orange, verifica in MyOrange (recomand verisunea web) sau pe mail.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor