Ce inseamna Servicii terti Apple MV68YMWV9Y ? Fetita mea a facut cost suplimentar aproape 20 Euro si nu stiu la ce sa ma astept in continuare... Nu o gasesc ca aplicatie Apple si nici informatii pe Google nu sunt.
@Daniel1976, bun venit în Comunitate!
Cel mai probabil că s-a făcut o plată prin Magazin Apple (App Store) pe factura Orange.
Poți verifica istoricul achizitiilor din meniul "Configurări" > "Media și achiziții" > "Istoric achiziții", din App Store sau iTunes.
Să ne spui dacă ai clarificat situația.
@Daniel1976, bun venit în Comunitate!
Cel mai probabil că s-a făcut o plată prin Magazin Apple (App Store) pe factura Orange.
Poți verifica istoricul achizitiilor din meniul "Configurări" > "Media și achiziții" > "Istoric achiziții", din App Store sau iTunes.
Să ne spui dacă ai clarificat situația.
Salut! Am pățit și eu! Plata respectiva nu tine de Orange, ci de Apple. De obicei, nu detaliază, tocmai pentru a pastra "suspansul". Daca ai activa plata prin Apple pay, sa te mai aștepți la asta... E valabil și la Google pay oricum.
Incercati sa nu mai lasati telefonul dumneavoastra cu abonament pe mâna copilului ...
este indicat ca un copil pana la o anumita varsta sa foloseasca un telefon cu cartela prepay ...