anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Se poate trece la Orange cu un nr. Digi Mobil cumparat in Italia?

Tony_2
Începător
Buna. as vrea sa știu daca as putea trece la Orange cu o cartela Digi Mobil cumparata in Italia. respectiva cartela are 2 nr. unul functioneaza doar in Italia, al doilea in România ...si ma repet sar putea trece la Orange?
1 Soluţie acceptată‚

Salut! Se poate porta doar numarul de RDS Romania. Pentru a depune cererea de portare, este necesar sa vizitezi un magazin Orange.

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

Jay
Campion certificat
Eu nu cred ca merge.. Cartela este cumparata din alta tara si, numarul de Romania este valabil cat timp este activ numarul de Italia.. Cred ca formeaza impreuna un pachet care nu se poate imparti.. si n-am auzit de portare numar din alta tara..

Razvan
#StarMember
Se poate porta doar numărul de România, probabil pe cel din Italia îl vei pierde. Un reprezentant ORO, te poate îndruma cel mai bine.

Tony_2
Începător
Multumesc tare mult

Tony_2
Începător
Numarul celalalt oricum nu-l mai folosesc.

Vio73
#StarMember
Nu am găsit nicăieri detalii despre acest lucru și, ca atare, nu cred că poți face portarea dintr-o rețea din afara țării. Sincer, nici nu-i văd rostul!

Anonim
Neaplicabil
Logic ar fi să se poată porta doar numărul din România...

ClaudiuP_1
Explorator entuziast
Teoretic ar trebui sa poti porta numarul de RO de la Digi la Orange (http://www.portabilitate.ro/ro-680-nbspnbsp-despre-portabilitate), dat fiind ca este un numar de mobil din Romania si tu soliciti doar o modificare a adresei catre care trimite numarul respectiv solicitarile. Nu stiu ce se va intampla cu numarul de Italia pentru ca serviciul oferit de Digi e un hibrid, cumva ei iti aloca din sistem cel de-al doilea numar cand faci tu apelurile in RO. Legal, tu ai dreptul sa iti pastrezi adresa si sa te portezi catre alt operator. Informatiile de pe pagina Digi: https://www.digiromania.ro/asistenta/acoperire-servicii-portabilitate/portabilitate (vezi sectiunea "Pot sa portez un numar Digi la un alt operator") Serviciu clienti: 0374300300 sau viziteaza un Orange Shop.

Jay
Campion certificat
Sunt curioasa daca se lamureste aceasta situatie.. cartela este cumparata din Italia, cumva, eu vad numarul de Romania secundar, desi impart acelasi sim.. si, eu n-am gasit nimic pe portabilitate.ro.. eu le vad functionand impreuna.. Nu este de sine statator si, fara celalalt, de Italia, n-ar fi functional.. Daca ar fi vazute ca 2 entitati diferite, ar putea sa mearga.. Cred ca operatorul donor, ar putea, mai degraba, sa raspunda la intrebarea asta..

Tony_2
Începător
Multumesc tare mult informatiile tale sunt foarte utile... Atunci cand reincarc credit din România imi cere obligatoriu doar nr.de Italia...,cat de repede o sa prind o zi libera de la munca merg la un operator orange sa lamuresc situația... Sper sa se poata rezolva...

DanielaH
Moderator
@Tony, ne vom interesa și vom reveni aici cu un răspuns.

Tony_2
Începător
Multumesc...

Salut! Se poate porta doar numarul de RDS Romania. Pentru a depune cererea de portare, este necesar sa vizitezi un magazin Orange.

Tony_2
Începător
Asta am vrut sa stiu, ma bucur foarte mult ca se poate si va multumesc pt informatie...!!!

Tony_2
Începător
Buna din nou tin sa va anunt ca am tercut pe la Orange si mi-au spus că nu se poate porta nr.digi cu toate detaliile primite de aici au zis că nu se poate....dezamăgire totală...