anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

schimbare abonament 8 euro lunar

bogdan13
Începător
Buna ziua! in urma cu 2 zile am fost la un operator orange pt a-mi schimba abonamentul. Doresc tot un abonament de 8 euro lunar , oferta cu 60 gb internet, avand in vedere ca nu mai sunt in perioada contractuala. In momentul de fata am un abonament de 8 euro cu doar 3 gb internet si 5 gb bonus de vechime. In ultimul an am facut cost suplimentar in 3 4 luni. De acolo mi s-a spus ca nu pot lua abonamentul de 8 euro mentionat mai sus tocmai din aceasta cauza, ca am facut cost suplimentar si prin urmare au considerat ca as avea nevoie de un abonament cu internet mai mult DAR implicit si o suma mai mare. Aceasta explicatie mi se pare aberanta total. Se poate totusi face pe 8 euro lunar cu 60 gb inclus cum mi s-a prezentat ?, (in caz contrar ma voi orienta spre alt operator). NU doresc alt abonament mai mare din moment ce exista oferta asta si avand in vedere ca nu mai sunt sub contract!
3 Răspunsuri 3

Razvan
#StarMember
Depune o solicitare in contul My Orange si vei fi sunat de un reprezentant de la retentie Orange. Dacă nu ajungeți la un acord, poți depune o cerere de portare la un alt operator si te vor contacta cei de la portare, si iti vor oferi fun 8 redus la 4 euro cu 130 Gb net inclus.

Vio73
#StarMember
Salutare! Eu zic să le scrii la serviciul.clienti@orange.ro sau din My Orange, secțiunea Contact/ asistență și să le spui ce dorești. Poți merge și la un Orange Shop, dar recomand primele variante enumerate. Baftă!

Pololică
#StarMember
Prin intermediul Djingo cere "fidelizare" si vei primi un sms sau vei fi contactat. La prima fidelizare (2020) am obtinut la 8E 50GB prin Djingo. La a doua (ianuarie 2022) am transmis prin pagina de contact Orange ce anume vreau si s-a rezolvat.