anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Problemă calitate apel

Cosmin23
Junior entuziast

Hristos a înviat. De câteva zile am observat că pe unul dintre numerele deținute, apelul către alte numere din Orange se realizează la calitate HD la inițierea de pe acel nr, și HD+ la primirea apelului. La apelarea numerelor precum 300 sau cele din Vodafone fix, comvorbirea se realizează la calitate HD+. Până acum nu au fost problemele menționate. Am vorbit și cu cei de la Yoxo, au resetat ceva prin sistem, am introdus și sim-ul în multiple terminale, aceiași problemă. Acoperire 4G suficient de bună există, terminalul e compatibil cu funcția, aceiași situație e și prin VoWiFi. Ceva idei? Mulțumesc.

1 Soluţie acceptată‚

Cosmin23
Junior entuziast

La trecerea de la e-sim la sim-ul fizic, nu s-au trecut toate serviciile compatibile, ca să pot spune așa. După sesizare, contactarea de către cei de la departamentul tehnic și furnizarea informațiilor solicitate, au efectuat niște teste cu apelurile de primire, au identificat problema și cam asta a fost.

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

Cosmin23
Junior entuziast

La trecerea de la e-sim la sim-ul fizic, nu s-au trecut toate serviciile compatibile, ca să pot spune așa. După sesizare, contactarea de către cei de la departamentul tehnic și furnizarea informațiilor solicitate, au efectuat niște teste cu apelurile de primire, au identificat problema și cam asta a fost.

Mulțumim mult pentru feedback și te mai așteptăm în Comunitate.

Vom marca noi răspunsul tău ca soluție pentru a fi de ajutor și altor utilizatori.

Weekend plăcut!