anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Abonament modificat fără acordul meu

Florin021
Junior

Bună ziua! Vreau să-mi spuneți cum e posibil să-mi mariti abonamentul cu 3 euro fără acordul meu, în perioada contractuală.  Am încercat să intru în legătură cu un operator, dar nu am reușit, am primit răspuns de la robot prin mesaj că sunt sub contract . Ați ascuns bine să descurajați abonații să renunțe. Rusine, Orange!

1 Soluţie acceptată‚

Am ajuns cu greu la un operator( nu am reușit cu secventa 5-2-0 la 300 ) nu te lasa robotul asa ușor . Dar cumva dupa 3 insistete după ce-mi cerea nr. de abonat și ultimele 6 din cnp si-mi trimetea mesaj ca abonamentul e în perioada de contract si o luam iar de la început am auzit și fraza ,,dacă vrei sa fii transferat " am ajuns la operator și mi-a deschis o sesizare cu promisiunea că se revine la ce a fost. Nu m-a lămurit  cum și cine a activat opțiunea  dar sper să fie doar o greșeală neintenționată.  Mulțumesc la toți pentru ajutor.

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

MihaiC99
Campion

Salutare!

Este important să verifici dacă abonamentul tău de bază a fost majorat cu 3 euro. Dacă nu există modificări în acest sens, diferența de cost ar putea proveni fie din activarea accidentală a unor servicii digitale cu plată, fie din adăugarea unor opțiuni suplimentare.

Pentru contactarea serviciului clienți deschide aplicația mobilă My Orange și accesează secțiunea de chat. Solicită robotului transferul către un operator uman, iar după ce ești transferat, lasă un mesaj cu detaliile solicitării tale. Chatul nu funcționează în timp real, însă vei primi un răspuns în funcție de numărul de solicitări..

Dacă apelezi de pe un abonament Orange la numărul 300, poți forma secvența 5-2-0 când ești transferat în meniul interactiv pentru a fi transferat către un operator uman.

Alternativ ai și adresa de email:

reclamatii@orange.ro

Pololică
#StarMember

Salutare!

In factura detaliata ce scrie? 3E pot fi cam orice...

Florin021
Junior

Am văzut în My Orange că au activat o obtiune de internet fără voia mea. Am fost sunat și am refuzat oferta, eu fiind sub contract doar pentru voce căci e un abonament de fix. Si surpriza primesc un mesaj că ,,Bine și venit ,...  noi te-am fraierit.

Au trecut mai mult de 14 zile? Daca nu, pot i rezilia contractul fara nici o penalizare. Daca stii sigur ca nu ti-ai dat acordul pt un nou contract, cere sa se analizeze discutia telefonica si sa se actioneze in consecinta, adica sa se anuleze acel contract, daca se dovedeste ca tu nu ai acceptat oferta.

RafaHelper
#StarMember

Salut @Florin021

Poți reveni aici cu factura detaliata pentru a vedea clar de unde provin aceste costuri? Ne-ar ajuta si mai multe detalii, ca de exemplu: de când ai contractul, cat este valoarea acestuia pe contract, etc.
Aici este o comunitate cu clienți Orange deci nu iți putem oferi un răspuns oficial. Daca iți dorești un răspuns oficial il poți solicita din secțiune Contact: https://www.orange.ro/contact/

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu ai decât să faci sesizare din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator.

Trebuie să ceri și număr de înregistrare la sesizare, iar dacă ai deja sesizare și număr, pe spui că ai așa ceva și să ți se rezolve problema.

Baftă!

Am ajuns cu greu la un operator( nu am reușit cu secventa 5-2-0 la 300 ) nu te lasa robotul asa ușor . Dar cumva dupa 3 insistete după ce-mi cerea nr. de abonat și ultimele 6 din cnp si-mi trimetea mesaj ca abonamentul e în perioada de contract si o luam iar de la început am auzit și fraza ,,dacă vrei sa fii transferat " am ajuns la operator și mi-a deschis o sesizare cu promisiunea că se revine la ce a fost. Nu m-a lămurit  cum și cine a activat opțiunea  dar sper să fie doar o greșeală neintenționată.  Mulțumesc la toți pentru ajutor.

Important este că ai reușit să contactezi serviciul clienți pentru a putea rezolva problema.

Era important sa clarifici daca ți-a fost activata o opțiune sau un serviciu.

Orange oferă servicii de voce și servicii fixe (TV/NET). Pentru fiecare serviciu exista opțiuni ce pot fi activate.

Secventa 5-2-0 se poate folosi doar în meniul interactiv (treci de robotul Djia) in intervalul orar 8- 20 (valabil pentru abonați voce).

De asemenea în cazul problemelor cu serviciiile fixe se poate folosi secventa 4-1-0 tot atunci când te afli in meniul interactiv interval orar 7-24 ((valabil abonați voce).

Te așteptăm cu vesti bune!

Mulțumesc, nu știam că diferă secventa de la orange mobile la orange fix să treci prostia asta inervantă de robot să ajungi la un operator . Contul este My Orange pentru oricare , eu având și abonament la mobil . Mulțumesc .