anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonamentul fun 7 are net nelimitat?

ZamfirAndrei
Explorator

IMG_0716.jpeg

 salut comunitate am și eu o întrebare. Acel abonament fun 7 are net nelimitat din câte știu eu are 10GB la net 4G cu roaming în rețea. Și plătește unchiul meu abonamentul lui bunicii mei. Puteți să îmi explicați și mie vouă v-ați întâmplat să aveți abonamentul fun 7 cu net nelimitat? 

1 Soluţie acceptată‚

Dacă treci contractul pe numele tău( faci  cesionare), posibil să te considere nou abonat și să iei beneficiile actuale ale abonamentului nou.

Asta în caz că titularul abonamentului trăieste și merge cu tine la un Orange Shop, cu actele de identitate și îți trece abonamentul respectiv și cu tine, cu CI-ul, evident.

Dacă e decedat titularul, trebuie închis abonamentul prin prezentarea unei copii a certificatului de deces la un magazin Orange sau online, dar în acest caz se pierde numărul și nu știu ce se poate face. Adică asta ține de Orange, dacă poate să ți-l transfere acel număr ție, pe un abonament nou.

Baftă!

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poate te referi la vreo ofertă de fidelitate, care poate avea ( sau nu) ce dorești.

Eu văd pe site alte oferte, pentru abonamente noi și pentru prelungire:

Pentru prelungire, la acesta ai 50 GB, cum reiese din poză.

Vio73_0-1755075092385.jpeg

Pentru abonamente noi, au net nelimitat 

Vio73_1-1755075123074.jpeg

La cei cu oferte personalizate, în funcție de câte abonamente au pe cont, ce vechime etc, pot avea sau nu internet nelimitat.

Al tău are doar 10gb incluși.

Baftă!

Eu am vrut să îmi păstrez numărul meu de telefon ca mie nu mi a plăcut să am 5 euro pe prepay. Dar am o întrebare cât costă un abonament smart și smart + cu lei nu cu euro.  

Pentru un abonament de 5 euro vei plati o suma de până la 26 Ron în funcție de cursul euro.

Înmulțire cu câti euro este ( de ex. 5,59) la curs de vreo 5, 30 lei. De ex. 5,59x 5,30= aprox 30 lei. La prepay se adaugă și tva de 21,% la acei 5  euro.

MihaiC99
Campion

Salutare!

Poate fi o oferta personalizata sau un bonus alocat prin Pinata party sau bonus aniversar. Nu este o oferta standard.

Am înțeles dar eu am avut acces la contul acela cu numărul bunicii mele. Când am intrat să văd cat a consumat netul ăla de 10GB nu știam ca ea are net nelimitat pe abonamentul fun 7 

În momentul de față online poți achiziționa abonamentul Smart ce conține net nelimitat la 5,59 euro (29 Ron). Mai multe oferte aici.

Oferta este și mai buna in cazul portarii, abonamentul Smart fiind oferit la doar 4 euro (21 Ron).

Daca nu ești dependent de 5g poți alege și varianta Yoxo 19 Ron (net nelimitat 4G).

Pai eu am vrut un abonament smart+ Sau elite dar eu nu știu dacă mă lăsa părinți mei. Eu am 18 ani sunt major sunt băiat profilul de pe poza zice că e fată dar nu sunt fată. Și unde pot sa fac comanda că sa fac abonament eu nu vreau alt nunar. Doar vreau să îmi păstrez acel număr vechi 

Daca este vorba despre un număr prepay, îl poți migra la abonamentul Orange dorit accesând magazinul online și urmând pașii de achiziționare.

Dacă treci contractul pe numele tău( faci  cesionare), posibil să te considere nou abonat și să iei beneficiile actuale ale abonamentului nou.

Asta în caz că titularul abonamentului trăieste și merge cu tine la un Orange Shop, cu actele de identitate și îți trece abonamentul respectiv și cu tine, cu CI-ul, evident.

Dacă e decedat titularul, trebuie închis abonamentul prin prezentarea unei copii a certificatului de deces la un magazin Orange sau online, dar în acest caz se pierde numărul și nu știu ce se poate face. Adică asta ține de Orange, dacă poate să ți-l transfere acel număr ție, pe un abonament nou.

Baftă!

Am o întrebare dacă am contract cu abonament 24 de luni mi se prelungește automat?