anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reziliere contract firma

AlexT1
Începător

Salutare! Am nevoie de un sfat, va rog! Am 2 abonamente pe firma, dar voi instraina firma. Abonamentele nu imi mai sunt de folos si as vrea sa le reziliez. Pe aceste abonamente a fost achizitionat si un device cu o subventie de aproximativ 800 de euro. Eu as vrea sa platesc diferenta de subventie ramasa dupa aceste 5 luni de abonament si sa reziliez contractele. Oare este posibil? A facut cineva acest lucru? Multumesc!

6 Răspunsuri 6

delfinas
#StarMember

Alex, bun venit in Comunitate!!!

E posibil,dar vei plati niste penalizari pt lunile ramase si pt reducerile primite.

Noi  suntem clienti, ca si tine, si nu putem sa iti spunem cat va trebui sa platesti, doar un consultant Orange o poate face.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Cel mai bine este să depui o sesizare din secțiunea Contact . Sigur, mai jos alegi Trimite-ne un mesaj, unde le explici situația. Ei îți vor spune ce și cum!

Baftă!

Pololică
#StarMember

Salutare!

Toate contractele inchiate de firma raman ale firmei. Daca vrei telefonul, va trebui sa-l casezi (vorbesti la contabilitate in ce masura se poate acest lucru).

Totusi, daca vrei sa inchizi abonamentele, va trebui sa platesti urmatoarele 19 luni (atentie: vorbim de contract pe PJ, nu PF).

Mijloacele fixe de tipul telefonului, IT se caseaza abia dupa 3 sau 4 ani, asa stiu ca spune legea.

Asta este motivul pentru care am recomandat ca, in cazul in care doreste aparatul, sa vorbeasca cu contabilitatea in ce conditii poate fi casat. Plus ca ar ma fi si noul patron: nu cred ca-i convine sa aiba un abonament pe un an jumatate si sa nu beneficieze de telefon mobil (cu atat mai mult cu cat reducerea a fost de 800E).

Si mi-am adus aminte: din cate stiu, la PJ reducerile nu ar intra in penalizare, cat restul lunilor ramase pana la expirarea perioadei minime. In cazul in care nu s-au facut modificari (desi m-as astepta sa fie), contractele au o valoare (sa zicem 1.000E pentru 24 de luni). Se va plati diferenta [(1.000E : 24 luni contractuale) x 19 luni ramase] = 790E de plata. Trebuie vazut punctual ce anume specifica: valoare contractuala sau doar abonamentele.

Alex_ORO
Angajat Orange

Veti avea de plata taxe de reziliere pe numere. Ai avut buget, si din ce stiu eu nu ai cum sa platesti doar diferenta respectiva. In orice caz, majoritatea conturilor business au persoana dedicata, poti lua legatura cu el/ea.

#WeLikeOurCustomers
In ❤️ with learning