anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reziliere abonament

Dumitru86
Începător

Am cerut rezilierea abonamentului mi s-a spus ca am sa fiu contactat pentru a confirma prezența mea nu era suficientă nu m-a contactat nimeni eu serviciile nu le mai folosesc cum fac mai departe??? 

3 Răspunsuri 3

DanielaH
Moderator

Salut, Dumitru! Bun venit în Comunitate!

Când și cum ai cerut rezilierea contractului? Ai fost într-un Orange shop? Ești titularul contractului?

Te așteptăm să revii cu mai multe detalii. Mulțumim.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Perioada contractuală 24 luni, l-am folosit 14 luni. Acum nu mai am nevoie de el. D,a eu sunt titularul si am fost la Orange Shop, am cerut rezilierea abonamentului si mi s-a spus ca am sa fiu contactat. Acum am fost contactat si mi-au spus ca nu pot sa reziliez abonamentul. Nu sunt mulțumit de raspuns. Chiar daca nu folosesc, trebuie să-l plătesc.

Mai ai 10 luni din perioada contractuala si, daca reziliiezi acum contractul, vei plati niste taxe, in functie de ce beneficii/reduceri ai primit cand ai facut contractul.

Ti s-a spus din ce motiv nu poti sa reziliezi acum contractul?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!