anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Returnare telefon

Fost_Client
Începător
Am comandat un telefon Samsung Galaxy Fold3 5G. Pe site scria ca termenul de retur este de 30 de zile, dar nu m-am descurcat la plasarea comenzii (probleme cu autentificarea), am apelat telefonic compania Orange dupa care m-au trimis la niste colegi care au facut comanda in locul meu si care mi-au marit abonamentul pentru a-mi face o oferta mai buna la telefon. Dupa 16 zile m-am decis că acest telefon nu este pentru mine si doresc sa renunt atat la abonament cat si la telefon. Am sunat si mi s-a comunicat ca aceasta nu ar fi considerata comanda online deoarece a fost plasata de catre colegii lor si termenul de retur este de doar 14 zile. Ba mai mult, pentru reziliere mi s-a cerut o suma destul de mare de bani deoarece sunt la inceputul contractului. Voi depunde plangere la ANPC. Cine credeti ca are dreptate?
4 Răspunsuri 4

Pololică
#StarMember
Comanda fiind făcută telefonic, te încadrezi la 14 zile. Dacă reușeau pe site, da, te încadrai la 30 de zile de retur. As evita sa fiu prea tranșant la a-ți răspunde cu tu ai dreptate sau ca Orange are dreptate. Legat de penalizare: în principiu ramai cu telefonul și plătești reducerile de care ai beneficiat.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Pai hai sa vedem. Ca sa ai parte de cele 30 de zile, trebuia sa dai comanda online. Nu se aplica. Acuma, nu stiu exact care au fost motivele si problemele de autentificare pentru care n-ai putut sa plasezi comanda online. Daca problema a fost pe partea Orange, ai putea sa incerci cumva o reziliere si returnare. In ideea in care, si sa vrei, si nu puteai sa dai comanda online. Nu e garantat ca o sa si mearga totusi. Daca problema a fost pe partea ta (nu iti mai stiai parola, sau nu stiai cum sa te loghezi in cont), din pacate, nu prea ai ce sa faci.
Client Orange

Fost_Client
Începător
Din moment ce nu am cumparat produsul fizic, dintr-un magazin si a venit prin curier nu se considera tot comanda online? Nu ar trebui sa se aplice cele 30 de zile?

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Nu. Legal, ai 14 zile (pentru comenzi cu livrare). 30 de zile e doar o oferta speciala, in cazul asta doar pentru cumparaturi din magazinul online.
Client Orange