anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problemă calitate apel

Cosmin23
Junior entuziast

Hristos a înviat. De câteva zile am observat că pe unul dintre numerele deținute, apelul către alte numere din Orange se realizează la calitate HD la inițierea de pe acel nr, și HD+ la primirea apelului. La apelarea numerelor precum 300 sau cele din Vodafone fix, comvorbirea se realizează la calitate HD+. Până acum nu au fost problemele menționate. Am vorbit și cu cei de la Yoxo, au resetat ceva prin sistem, am introdus și sim-ul în multiple terminale, aceiași problemă. Acoperire 4G suficient de bună există, terminalul e compatibil cu funcția, aceiași situație e și prin VoWiFi. Ceva idei? Mulțumesc.

10 Răspunsuri 10

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Adevărat a Înviat!

Poate s-a întâmplat ceva cu semnalul la tine în zonă, pentru că ei sunt în proces cu continuu de upgradare a rețelei. Sper că ai lăsat și o sesizare legată de problema respectivă!

Cosmin23
Junior entuziast

Bună ziua.

1. Am precizat că problema se manifestă și prin VoWiFi, unde apelul se realizează prin internetul fix. În cazul acesta, ce treabă are cu semnalul mobil? Situația se manifestă la modul general, indiferent de locația acelui nr, și asta pe testatelea.  Că e doar un nr afectat de ceva, că sunt ambele, nu știu.

2. Nu fac niciun upgrade, nu opresc nici 3G-ul, pentru că ar fi venit un SMS în legătură  cu eventualele neplăceri.

3. Din moment ce-am menționat c-am vorbit cu cei de la Yoxo, e mai mult decât evident că s-a făcut și-o sesizare. 

Cosmin23
Junior entuziast

Salut. Am o problemă cu un nr pe care-l dețin. M-ar putea ajuta un moderator, în privatt, evident, cu depunerea unei sesizări direct către departamentul tehnic?  Mi-ar fi de foarte ajutor. M-am săturat prin chat să fiu mutat de la operator la operator, să reiau problema de n ori, cu tot felul de date tehnice și ei să turuie constant că nu există sau nu se poate. Mulțumesc.

Salut @Cosmin23. Încearcă și descrie (doar încă o dată) problema pe care o întâmpini cu abonamentul tău și cu siguranță nu o vei repeta. Pe această cale poți găsi problema chiar în Comunitate.

Cosmin23
Junior entuziast

Salut. Nu cred. Am mai postat aceiași problemă săptămânile trecute și n-am primit niciun răspuns. În fine, long story short, pe nr-ul deținut,  la revenirea la SIM fizic de la e-sim, apelul la claritate HD+ către abonații Orange, se face doar la inițierea mea către ei. La primire e doar HD. Am activat pentru teste un Yoxo, un pre-pay, nimic. Am schimbat dispozitivele, zona, tehnologia folosită, VoLTE/VoWiFi, ba chiar și 2 sim-uri în ultimele 2-3 săptămâni, nimic. Între numerele deținute și către cunoștințe, Apelul HD+ funcționează în ambele sensuri, dar nu și pt nr-ul personal. 

Inițial tindeam să consider o problemă de configurare telefon, dar dacă este doar pe un anumit SIM atunci ar fi problemă de cont /suport rețea. Posibil unele modificări /reset cont să readucă situația la starea pe care o dorești. Te așteptăm cu vești noi. 

Cosmin23
Junior entuziast

Habar n-am. VoLTE de exemplu, a fost resetat de cei de la suport cel puțin o dată la 2 zile în ultimele săptămâni. Acum să vedem unde ajunge solicitarea și dacă se poate rezolva.

@Cosmin23, trimite-ne, te rog, numărul de telefon în mesaj privat.

Cosmin23
Junior entuziast

Bună ziua. Sigur că da. Încă ceva. Am rugămintea, daca se poate, ca postarea să fie mutată de la Yoxo la Orange-ul standard, ca sa spun așa. De săptămâna trecută am migrat la un abonament standard Orange, deci problema nu mai e chiar la Yoxo. Mulțumesc.

Există deja un ticket deschis pentru situația ta care este în atenția colegilor noștri de la departamentul tehnic. Îți recomandăm să aștepți răspunsul lor legat de soluționarea problemei.

P.S. vom muta topicul în subcategoria dedicată abonamentelor