la 24-07-2025 08:37 PM
Abonamentul actual este in numele tatălui meu, il pot schimba pe numele meu inainte de expirarea contractului?
la 24-07-2025 08:57 PM
Salutare!
Da, se poate schimba titularul.
Găsești informațiile necesare in linkurile de mai jos:
https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-fac-o-schimbare-de-titular
Conditii de modificare / cesiune / incetare a contractului
Pentru a face cesiunea (transferul) unui abonament Orange, atât vechiul, cât și noul titular trebuie să se prezinte împreună într-un magazin Orange (de preferat Orange Shop), având asupra lor actele de identitate (buletin sau carte de identitate).
la 24-07-2025 08:57 PM
Salutare!
Da, se poate schimba titularul.
Găsești informațiile necesare in linkurile de mai jos:
https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-fac-o-schimbare-de-titular
Conditii de modificare / cesiune / incetare a contractului
Pentru a face cesiunea (transferul) unui abonament Orange, atât vechiul, cât și noul titular trebuie să se prezinte împreună într-un magazin Orange (de preferat Orange Shop), având asupra lor actele de identitate (buletin sau carte de identitate).
25-07-2025 07:57 AM - editat 25-07-2025 07:58 AM
la 25-08-2025 09:34 AM
Salut, o intrebare am legat de subiect. As vrea sa trec pe numele meu un abonament al mamei a carui perioada contractuala a expirat luna asta. Dupa aceea vreau sa-l trec pe YOXO. Daca il trec pe numele meu, perioada contractuala ramane cea initiala a mamei ca sa-l pot muta pe YOXO, sau se va prelungi cu inca 2 ani?
la 25-08-2025 10:23 AM
Dacă ești în afara perioadei minime contractuale,o soluție ar fi rezilierea contractului cu solicitarea trecerii numărului pe prepay. Odată ce ai trecut pe prepay poți trece la orice furnizor dorești..
la 25-08-2025 10:28 AM
Nu vreau sa schimb furnizorul, vreau doar sa il trec pe numele meu si apoi sa il trec pe YOXO.
la 25-08-2025 10:29 AM
De pe prepay poți migra foarte ușor la Yoxo.
25-08-2025 10:47 AM - editat 25-08-2025 10:50 AM
Deci sa inteleg ca ce vreau eu nu se poate face? In cel mai rau caz il trec direct pe YOXO cu buletinul ei...dar ideea era ca vroaim sa-l trec pe numele meu intai, locuim la o distanta mare unul de celalalt si nu vroiam sa ma complic cand am nevoie de ceva.
la 26-08-2025 04:21 PM
Nu ma poate ajuta nimeni?
la 26-08-2025 05:00 PM
Salutare!
Inteleg ca titularul abonamentului actual este mama ta si tu vrei sa preiei numarul si sa-l treci pe Yoxo. Sunt doua variante:
Problema e ca daca mama ta face trecerea pe Yoxo (cu buletinul ei) nu va putea ceda juridic numarul. Va trebui sa anonimizeze numarul (adica de la Yoxo sa treaca la cartela) si apoi sa inregistrezi numarul pe numele tau in Yoxo numarul (ca abonament nou).
Totusi, daca ai acces la contul ei de MyOrange, poti face tu pasii de trecere la prepaid si apoi la Yoxo (repet: trecerea directa de la abonament normal Orange catre Yoxo va pastra titularul [adica, din punct de vedere al persoanei titulare, mama ta inchide abonamentul actual si tot mama ta va deschide abonamentul de Orange]). Chestia asta se mai numeste trasabilitate.
la 27-08-2025 09:12 AM
Multumesc pentru raspuns, va ramane prima varianta, sa treaca abonamentul pe numele meu si ulterior sa-l trec eu pe Yoxo. Sa inteleg ca la schimbare de titular, toate conditiile abonamentului raman neschimbate. Mie imi era frica sa nu se schimbe data expirarii perioadei contractuale care este la sfarsitul lunii august, si sa nu mai pot sa-l pun pe Yoxo.
la 27-08-2025 09:30 AM
Recomandarea ar fi sa intrebi inainte. Dar, daca nu esti sigur sau nu se poate (fara prelungire), recomand varianta mai simpla: trecerea numarului direct pe prepaid si apoi ai liber sa faci ce vrei cu numarul. Nu mai tine de vechiul titular.
la 27-08-2025 10:11 AM
Salut,
In urma cesiunii, noul titular preia toate drepturile şi obligațiile vechiului titular. Asadar, daca oferta abonamentului nu se reinnoieste cu o noua perioada contractuala, atunci perioada contractuala actuala va expira ca atare.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor