anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce sanse am sa recuperez un numar de telefon pe care l-am avut acum mai bine de 20 de ani?

octgab
Vizitator

Acum mai bine de 20 de ani am avut o cartela orange, nu-mi aduc aminte detalii, cum am pierdut-o sau de ce. Insa imi amintesc si acum numarul de telefon, este efectiv cimentat in memoria mea, nu il pot uita indiferent ce as face. Am incercat sa-l recuperez dar mi s-a spus ca este folosit. Din cate am vazut inca este activ si inca se afla in reteaua orange. Nu stiu daca este abonament sau pre pay.  Am incercat sa sun pe numar, sa discut cu proprietarul sa-mi cedeze sau sa cumpar numarul, dar nu raspunde nimeni. Am vreo sansa sa recuperez numarul?

Multumesc

11 Răspunsuri 11

MihaiC99
Campion

Salutare!

Atât timp cât numărul este alocat unui alt client, șansele sunt 0.

Încearcă să contactezi proprietarul sa vezi daca poți ajunge la o înțelegere cu acesta. Însă dacă si noul proprietar îl are de foarte mult timp cu siguranță nu ți-l va ceda ție.

Pot face o cerere sa-l rezerv in cazul in care acesta devine inactiv?

Din păcate,nu exista aceasta posibilitate.

Exista vreo varianta sa aflu macar daca este abonament sau pre pay?

Exista o metoda pentru a afla acest lucru.

Trebuie sa ai un număr Orange și tu.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Teroretic ai o sansa din aproximativ 23 de milioane (1/23.000.000).

Din pacate, daca numarul este folosit nu poate fi cerut de altcineva si nimeni nu stie cand (si daca) va fi disponibil.

PS: numarul poate sa nu fie utilizat, dar sa fie agatat contractual si tinut de prasila sau pur si simplu poate ofera un beneficiu utilizatorului doar ca are mai multe numere.

Totusi, asa cum zice si Mihai, ai putea sa suni pe numar si sa vezi daca utilizatorul este de acord cu cedarea, dar as avea anumite rezerve ca se va putea face ceva deoarece:

• nu garanteaza nimeni buna credinta (daca te-ar suna pe tine cineva sa iti ceara numarul, l-ai ceda?)
  • vechimea pe care o are numarul la utilizatorul curent s-ar putea sa fie o respingere din fasa (cum zice si Mihai, cu cat numarul are o vechime in utilizare mai mare la o singura persoana, cu atat sansele vor fi minime sa ajunga la tine. In liceu aveam o gluma cu colegii cand mergeam la agatat si ne intrebam ce sanse avem sa ne dea colega X numarul de telefon. Raspunsul era minus 0).

Vio73
#StarMember

Salutare!

Cred că sunt șanse foarte mici, dacă nu inexistente.

Dar poți face o încercare, depunând o sesizare.

Eu unul nu cred, dar nu te costă nimic.

Baftă!

GreenArrow89
Cunoscător

Dacă nr este alocat nu ai ce face, nu sta nimeni sa te anunțe când nr va deveni liber dacă va deveni, poate prin absurd deținătorul nr vrea sa ți-l cedeze dar nu cred 

MihaiC99
Campion

Pentru a verifica dacă numărul este pe abonament sau prepay, te rog să îmi trimiți numărul în privat.

Ms pentru raspuns dar nu stiu cum sa iti scriu in privat

Din verificările pe care le-am făcut numărul este prepay.