anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

pot primi apel dar nu pot suna

dorescumpu
Începător

Buna ziua, am facut astazi o modificare la abonament pentru roaming.Imi zice ca este activat dar eu nu pot doar sa trimit mesaje de sunat nu merge doar sa fiu sunat

10 Răspunsuri 10

FLo1
#StarMember

@dorescumpu: Bun venit în Comunitate. Este necesar un restart OBLIGATORIU, cu atât mai mult dacă ești deja în roaming. Te așteptăm cu vești în acest sens. Numai bine. 

am dat restart de cateva ori dar nimic

Vezi dacă poți apela selectând manual un alt operator local. ... în ideea că te regăsești în roaming. Național (în țară) nu ar trebui să existe probleme.

LE: Când a fost făcută actualizarea de abonament? Există posibilitatea să nu se producă instant toate configurările aferente, ci în 1-2 zile. Datele mobile sunt funcționale? Doar apelurile nu funcționează?

DanielaH
Moderator

@dorescumpu, ești în țară sau în roaming? Poți face o probă cu SIM-ul într-un alt telefon?

catacosareanu
Începător

Bună ! Încearcă și pe rețea manuală !

RafaHelper
#StarMember

Salut @dorescumpu

Daca te afli in roaming si nu poți apela dar poți fi apelat cel mai probabil ai numărul salvat in agenda fără prefixul de tara. Astfel, trebuie sa introduci +4 sau 004 la numărul tau înainte de a apela. Încearcă si sa ne spui daca a funcționat.

Mai multe detalii despre apelarea in roaming găsești aici: https://www.orange.ro/help/cum-pot-apela-sau-primi-apeluri-cnd-sunt-n-roaming-87

arsradu
#StarMember

Salut,

De cat timp esti in roaming? In ce tara esti in roaming? Ai fost mai mult de 61 de zile, cumulat, in ultimele 4 luni?

Client Orange

IonutArdelean
Junior

totodata, daca esti in roaming, verifica sa fi sigur ca numerele care incerci sa le apezei contin si prefixul de tara. odata ce ai iesit din Romania, numerele de genu 07xx.xxx.xxx nu mai merg la fel, vor trebui sa fie de forma +40.7xx.xxx.xxx, practic ai nevoie de +4 in fata numarului de telefon. Grija mare, nu pute si 40 si sa lasi si 0-ul de la numarul original, intre +4 si 7xx.xxx.xxx trebuie sa fie un singur 0 de ex:

0745.123.456 devine +40745.123.456

Anonim
Neaplicabil

Mulțumim pentru descrierea detaliată a modului de formare a numărului către România.👍

DanielaH
Moderator

@dorescumpu, s-a rezolvat situația?