anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Portare numar

dany-973
Începător

Ma pot porta cu un nr la alt utilizator de telefonie mobila dacă sunt sub contract plătind în continuare abonamentul până expira, si dacă pot, îmi vine factura mai mare? 

14 Răspunsuri 14

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

Ceea ce vrei tu nu se poate. N-ai cum sa platesti servicii care nu mai pot fi furnizate.

Cu toate astea, daca te portezi in perioada contractuala, contractul se incheie unilateral, si in functie de ce promotii sau reduceri ai avut, vei avea de plata. 

Client Orange

delfinas
#StarMember

Dany, , bun venit in Comunitate!!!

Te poți porta și, daca mai ai perioada contractuală rămasă, s-ar putea să ți se ceară să plătești diferența de preț, dacă ai primit reduceri la abonament/telefon, pt toată perioada contractuală rămasă. 

Salutare!

Nu înțeleg de ce ai face așa ceva! Dacă vrei să plătești la doi furnizori, îți mai poți face alt abonament la altă companie de telecomunicații! Dacă nu ai semnal sau nu-ți convin serviciile, poți face sesizare și dacă se constată că nu au serviciile funcționale, se poate rezilia fără costuri!

Altfel, dacă portezi, ți se va trimite o factură finală ce va include eventuale reduceri și ceea ce mai este de plată ( îți vor face ei calculul).

Succes!

FLo1
#StarMember

@dany-973: Bun venit în Comunitate. Nu poți figura cu un singur număr la doi operatori. Prin ”portare” reziliezi contractul curent prin încheierea unui nou contract la un alt operator (furnizor de servicii). Însă prin rezilierea contractului inițial (portarea numărului), relația contractuală cu vechiul furnizor nu se prelungește până la expirarea perioadei contractuale ci se încheie cu portarea numărului, iar ”nota de plată” se plătește pe o singură factură, nu 12 nici 24. Regulile jocului nu sunt plăcute, dar nu ai alte variante. Mai bine rămâi cel puțin până trece mai bine de 60% din perioada contractuală obligatorie și mai vezi ulterior. Oferte vor mai fi, chiar mai bune decât cele actuale. Succes.  

Florin
Cunoscător

Salut all, ca sa nu mai deschid alt topic, întreb aici: pot porta un nr Vdf cartela, la abonamentul de 15e redus la 7,5e ?? Pe site apare aceasta oferta la secțiunea Portare. Am luat legătura cu un consultant pe messenger FB și mi-a spus că nu se poate, oferta este doar ptr abonații actuali. Nu mai înțeleg nimic. 

@Florin: E simplu de înțeles. Oferta este dedicată exclusiv abonaților Orange existenți, și mai mult.... online. Cum pentru cei care au nevoie de portare sau trecere prepay/abonament în prealabil nu se aplică (întrucît nu pot face procedura online ci doar cu solicitare / prezență în Shop).... restul e poveste.Poate ai șanse la reducere ulterior. Așadar portează-te la un abonament mai mic (gen 8-10euro) iar ulterior îl poți face online pe cel  de 15 euro redus cu 50%.

Numai bine. 

In primul rand va mulțumesc ptr răspunsuri. In al doilea rând, Flo1 daca portez acel număr închei un contract pe 2 ani cu un abonament, după care merge sa rectific contractul ?? Înțelegi ce vreau sa spun, la portare închei un contract, dar fiind sub contract nou, nu mai pot alege oferta dorita. 

@delfinas: am fost într-un Orange shop și mi s-a propus un abonament de 6e dar cu resurse puține. Până la urmă cred că aleg acel abonament dar am tot sperat că pot face portare direct la acel abonament redus, dar se pare că nu se vrea clienți noi, adică sunt invitat la cineva, mă duc cu daruri și când ajung la ușa îmi trântește ușa în nas, cam așa ceva. 

@Florin: 24 de luni din prima.... nu se poate la acea ofertă. Oricum ai vrea tot nu iese. Adică oricărui "new entry" îi sunt alocate câteva luni de "sacrificiu". Altfel, dacă oricui intră de prima dată în casă îi dai tot ce-i mai bun, cum rămâne cu loialitatea față de cei cu decenii vechime în rețea? Da, de aceia "nu ne pasă". "Înțelegi"?

@Florin, poti alege un abonament de 6 sau 8 euro si, daca nu-ti plac beneficiile, poti mari abonamentul, chiar daca nu au trecut 24 de luni. Din pacate, nu te poti incadra la o oferta redusa la jumatate decat daca ai iesit din perioada contractuala.

@Florin, ccel mai bine ar fi sa mergi într-un magazin Orange și să vezi ce ofertă ți se face acolo.

Florin
Cunoscător

K. Mulțumesc pentru răspunsurile prompte. O sa merg într-un Orange Shop ptr portare. 

Flo1, uite că eu sunt client de ceva ani buni în rețea dar nu pot beneficia de acea oferta daca aleg și achiziția unui telefon, tot noii veniți au mai multe avantaje. Dar.....sa fie sănătate la toată lumea, că nu e o problema majora. Sărbători liniștite și un An Nou mai bun.

Așa are sens ceea ce spui tu, dar cred că este foarte bine să faci acel pas la terminarea perioadei contractuale și cred că vei obține aproape ce-ți dorești sau poate chiar ce-ți dorești!

Dar nu o face in timpul perioadei contractuale,  pentru că s-ar putea să  te complici și mai rău.

Baftă!

@Florin: Nu am înțeles observația făcută. Oricum, pentru Orange ”nou venit” = ”vechime zero a numărului în cauză”. Nu CNP-ul abonatului contează. Concret, după mai bine de 19 ani de abonament, am trecut pe prepay. Urmarea? Pentru Orange acum sunt un boboc cu 2 ani de prepay, cei 19 fiind șterși din... agendă. Vechimea nu contează, la fel ca vârsta fiind doar un număr. 

Mulțumim de urări. Să ai și tu An Nou cu sănătate și bucurii. 

@Florin, ooferta aceea cu abonamentul redus la jumătate este FĂRĂ TELEFON.  Serios vorbind, nu poți avea două oferte avantajoase in 1, ori vrei abonament mare la un preț înjumătățit, ori telefon la un preț bun.