anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Portare nr expirat de la Vodafone la Orange

Alina83
Începător

Bună ziua! Am doua numere expirate Vodafone, as dorii sa recuperez numerele și sa fac abonament la Orange deoarece nu doresc sa pierd aceste doua numere. Se mai poate face ceva? Menționez ca, erau cartele reancarcabile ambele numere. Vodafone ma obliga sa fac abonament pentru recuperarea numerelor. Dacă aceept sa fac abonament și pe urma în următoarele zile sa ma porte la Orange credeți ca merge? Conform legii am dreptul sa renunț la abonament în termen de... zile. Poate ma puteți sfătui în vrem fel. Doar țin sa menționez ca nu doresc sa pierd aceste numere de tel 

11 Răspunsuri 11

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Cred că dacă numerele sunt în perioada de carantină, cel mai bine este să mergi la Vodafone, dacă numerele sunt de Vodafone ( numerele inițiale mă refer, adică gen 072..

, 073.. și ce-o mai fi).

Poți trece și pe la un magazin Orange să întrebi, noi fiind aici doar simpli clienți, ca și tine, în cea mai mare parte!

Baftă!

Mulțumesc frumos pentru răspuns! 

Razvan
#StarMember

Salut! Faci abonament la vodafone pe 6 luni, fără achiziție de terminal și reduceri la abonament și apoi poți porta la Orange. Fiind făcut fizic nu poți renunța fără costuri în 14 zile. Ideea este să nu primești reduceri la abonare pe care să le achiți ulterior.

Doar pe 2 ani mi a spus ca se poate, am sa încerc măcar s a reușesc sa stau "agățată" un an. Va mulțumesc frumos pentru răspuns! 10 euro fără tva va fi abonamentul. 

Încearcă în magazine diferite și vezi daca vei primi oferte diferite.

După ceva timp poți să soliciți informații despre suma de plata in cazul rezilierii contractului.

Daca suma este mica atunci reziliază contractul și cere trecerea numerelor pe prepay.

FLo1
#StarMember

@Alina83: NU poți porta numere inactive, deci mai întâi trebuie să activezi numerele la operatorul actual, iar apoi să revii la Orange și să contractezi abonamentul dorit. Altfel, deși vei completa cererea la Orange, portarea va fi refuzată, numerele nefiind active la momentul solicitării.

Poate reușești să activezi ppy-urile într-un magazin Vodafone, fără abonament. Altfel doar un abonament va face posibilă recuperarea/ reactivarea numerelor. 

delfinas
#StarMember

Ar fi trebuit sa faci miscarea asta inainte de a intra acele numere in perioada de carantina. Ai renuntat la ele, acum le vrei inapoi, dupa care sa le portezi, ceea ce e cam ilogic. Daca nu reusesti sa le recapeti decat facand abonament, accepta asa si vezi cum reusesti sa faci abonament pe un termen cat mai scurt, apoi ceri portarea, daca ti-o mai doresti.

Nu am primit absolut nici un sms cum ca urmează sa pierd vreun nr de tel. Știu ca, acest aspect trebuie anunțat. Mai știu și ca, s au ma rog știam ca, numerele rămân valabile fără a le încarcă timp de 1 an. Având un abonament Orange am neglijat acest aspect deoarece m am confruntat cu ceva probleme de sănătate și nu am dat importanta nr fiind folosit doar pe wapp. Mulțumesc frumos pentru răspuns! 

Este aproape un an de când Vodafone îți arată la prepay doar perioada activă. Exemplu: încarci 5€ valabili 90 zile din care activezi opțiune cu resurse 28zile. Dar după 90de zile..... bye-bye. Adică zero grație sau perioadă în care să poți doar primi apeluri/SMS. Eu unul tocmai pentru asta am portat un număr recent, dar încă nu e finalizat procesul de portare întrucât se calculează doar zilele lucrătoare.

MihaiC99
Explorator

Buna,

Dacă dorești neapărat numerele atunci eu zic să obții o oferta buna la Vodafone și să nu te mai portezi până la finalizarea contractului.

Ulterior poți trece pe prepay /yoxo / abonament la orice furnizor dorești.

Mulțumesc frumos pentru timpul acordat!