la 03-10-2025 07:16 PM
Bună seara comunitate!
Am avut Yoxo și m-am portat pe Vodafone, contractul fiind la distanță. Din păcate, serviciile oferite de ei, lasă mult de dorit. Am 14 zile să renunț la ei fără despăgubiri. Întrebarea mea este, dacă portez numărul direct la Orange, se încadrează la renunțarea la contract și nu trebuie să plătesc nicio despăgubire? Sau, trebuie să anunț că îmi iau rămas bun de la ei și pierd numărul? Întreb asta pentru că nu am nicio mențiune în contract pe această temă.
Dacă este cineva aici care s-a mai lovit de această problemă, îl/o rog să-mi dea un reply și să îmi spună cum a rezolvat.
Mulțumesc!
la 07-10-2025 10:09 AM
Mulțumesc tuturor!
Până la urmă am rezolvat altfel. Am închis abonamentul fără a mai porta, ca să îmi rezolv un număr nou. Cât despre VDF, au încercat să mă pună la plată, dar le-am "trântit" ceea ce scrie in contract și s-a închis fără costuri.
O zi ușoară tuturor!
03-10-2025 07:23 PM - editat 03-10-2025 07:24 PM
Salut! Trebuie sa trimiți o notificare de renunțare la contractul cu Vodafone și așteaptă răspunsul lor, pentru ca ei sa nu cumva să îți factureze o despăgubire, pentru că ei vor interpreta că tu ai încheiat contractul prin portare, nu că te-ai retras în perioada legală.
După ce ai primit confirmarea, poți iniția portarea la Orange. Nu vad de ce ai pierde numărul dacă respecți procedura descrisă.
la 03-10-2025 07:26 PM
Mersi de info, dar, daca eu îi notific că renunț la contract, ce se întâmplă cu numărul, trece pe prepay fără resurse? Se întoarce la yoxo? Evident, asta după discuția cu un operator...
03-10-2025 10:42 PM - editat 03-10-2025 10:43 PM
Numărul intra într-o perioadă carantina, care poate fi de cateva ore, sau zile, în funcție de cât de repede rezolvi rezilierea. Nu se va pierde, teoretic în aceeași zi în care ai terminat cu cei de la Vodafone poți să beneficiezi de el la Orange, cel mai sigur rezolvi într-un shop.
la 03-10-2025 07:55 PM
Salutare!
Menționez că nu am făcut așa ceva, dar cred că poți reveni prin renunțarea în 14 zile a contractului cu Vodafone.
Sper să-ți răspundă cineva care a făcut așa ceva.
Succes!
03-10-2025 08:30 PM - editat 03-10-2025 08:31 PM
Salut! Te poți retrage în termenul de 14 zile fără niciun motiv, inclusiv portare. In cazul in care vor forța nota și vor cere despăgubiri, depui o reclamație la autoritatea competentă și te scapă de abuzul Vodafone. Succes!
la 03-10-2025 08:58 PM
@sergiuterem: Bun găsit. Portarea are etapele ei, cu fluxul de date care nu depinde de Vodafone ci se inițiază la Orange, iar renunțarea la abonamentul Vodafone e altă poveste, care o clarifici exclusiv cu ei. Acum, portarea are termenul ei de (să zicem) 1 săptămână de la data cererii, iar cu abonamentul Vodafone nou semnat online, ai 14 zile să <scapi> fără penalități sau .... altfel, cu penalități mai ales dacă ai beneficiat de reduceri / discounturi la semnare. Nu lăsa timpul să treacă. Posibil să se considere "de la data semnării", nu de la "data activării". Spor și te așteptăm cu vești bune.
PS: oriunde ai fi numărul NU se pierde, mai ales că ești pe abonament. Despre portare, îți recomand acest [Tutorial] 10 sfaturi (pași) de luat în considerare în cazul portării unui număr de telefon
la 07-10-2025 10:09 AM
Mulțumesc tuturor!
Până la urmă am rezolvat altfel. Am închis abonamentul fără a mai porta, ca să îmi rezolv un număr nou. Cât despre VDF, au încercat să mă pună la plată, dar le-am "trântit" ceea ce scrie in contract și s-a închis fără costuri.
O zi ușoară tuturor!
la 07-10-2025 10:13 AM
Mulțumim pentru feedback-ul oferit și te așteptăm să revii în Comunitatea Orange și cu alte contribuții, întrebări, idei, soluții. Pe curând și numai bine.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor