la 30-12-2025 09:59 PM
Buna seara, stie cineva cand pot sa incep demersurile de portare catre un alt operator , abonamentul expira in 29.03.2026 , avand in vedere ca facturile se platesc in avans cu o luna?
la 30-12-2025 10:31 PM
Salut. Cel mai bine demarezi procesul după expirarea contractului, deși poți iniția procesul și cu o lună în avans, dar cu condiția ca data portării să fie după data menționată ca expirare perioadă minimă contractuală. Succes.
la 31-12-2025 04:22 AM
Salutare!
Am ales varianta cea mai sigură și am solicitat rezilierea contractului cu minimum 30 de zile înainte de expirarea perioadei minime contractuale. I-am contactat prin chat și am cerut închiderea abonamentului, precum și trecerea pe prepay la finalul perioadei minime contractuale.
În termen de 5 zile lucrătoare, ești contactat de un operator care îți explică procedura de închidere și încearcă să te convingă să rămâi, oferindu-ți o ofertă personalizată. La sfârșitul perioadei contractuale, abonamentul este trecut pe prepay și se activează automat o opțiune prepay de 3 euro.
La următoarea dată de facturare, primești o ultimă factură care poate include eventuale costuri suplimentare din ultima lună de abonament, precum și cei 3 euro aferenți opțiunii activate pe prepay. Odată trecut pe prepay, ești liber să iei orice decizie dorești, în liniște: portarea numărului sau achiziționarea unui nou abonament, dacă apare o ofertă avantajoasă pentru tine.
Un An Nou fericit!
la 31-12-2025 06:01 AM
Salutare!
Cel mai bine este să o faci după ce expiră perioada contractuală, dar poți s-o faci oricând, dacă asta îți dorești.
Baftă multă!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor