anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cand pot sa incep demersurile de portare la alt operator?

Alxc
Junior

Buna seara, stie cineva cand pot sa incep demersurile de portare catre un alt operator , abonamentul expira in 29.03.2026 , avand in vedere ca facturile se platesc in avans cu o luna? 

3 Răspunsuri 3

FLo1
#StarMember

Salut. Cel mai bine demarezi procesul după expirarea contractului,  deși poți iniția procesul și cu o lună în avans, dar cu condiția ca data portării să fie după data menționată ca expirare perioadă minimă contractuală. Succes.

MihaiC99
Campion

Salutare!

Am ales varianta cea mai sigură și am solicitat rezilierea contractului cu minimum 30 de zile înainte de expirarea perioadei minime contractuale. I-am contactat prin chat și am cerut închiderea abonamentului, precum și trecerea pe prepay la finalul perioadei minime contractuale.
În termen de 5 zile lucrătoare, ești contactat de un operator care îți explică procedura de închidere și încearcă să te convingă să rămâi, oferindu-ți o ofertă personalizată. La sfârșitul perioadei contractuale, abonamentul este trecut pe prepay și se activează automat o opțiune prepay de 3 euro.
La următoarea dată de facturare, primești o ultimă factură care poate include eventuale costuri suplimentare din ultima lună de abonament, precum și cei 3 euro aferenți opțiunii activate pe prepay. Odată trecut pe prepay, ești liber să iei orice decizie dorești, în liniște: portarea numărului sau achiziționarea unui nou abonament, dacă apare o ofertă avantajoasă pentru tine.
Un An Nou fericit!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Cel mai bine este să o faci după ce expiră perioada contractuală, dar poți s-o faci oricând, dacă asta îți dorești.

Baftă multă!