anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am primit factura cu cost suplimentar RUNSIO

Florin90
Începător

despre ce este vorba?

Plata in valoare de 9.90 euro prin Runsio a fost efectuata cu succes. Iti multumim.

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut, Florin!

Pentru dezabonare poți contacta și firma parteneră prin e-mail la dcw.ro@silverlines.info sau apel la +40318262751.

Să ne spui, te rog, dacă ai reușit.

Vizualizare soluţie în postul original

70 Răspunsuri 70

Da, se pare că unii consultanți call center nu-s bine instruiți. Din fericire, există Comunitatea Orange și aici ați găsit răspunsul la întrebarea cum sa va dezabonați.

Atenție la ce acceptați sa descărcați de pe net! Întâi studiați oferta, vedeți ce presupune, mai căutați pe net păreri, sfaturi, abia apoi descărcați. Netul e plin de capcane!

Pe net sunt și descărcări gratuite. Aici nimic nu te anunță ce e pe bani. Mai mult îți fac și abonament și nu te anunță. La final îți spune : vezi ca ești abonat cu 10 euro și plătești în abonamentul Orange. Asta e problema, înțelegi acum?

Da, am inteles care e problema, dar ce incercam eu sa subliniez e sa fiti pe viitor mai atenti la ce descarcati, sa va informati, sa fiti mai circumspecti. Ce pare a fi gratis, se poate dovedi a fi scump. Fiti atenti si la ce notificari primiti, cititi-le, poate ca e ceva important !

Sunt foarte circumspect. Am vrut sa downloadez un subiect de biologie clasa a VII. A zis ok introduceți codul din patru cifre primit de la Orange. Am introdus codul și m-au felicitat ca m-am abonat cu 9,90euro care îi plătesc în factura Orange. Simplu. Fără întrebări, fără anunț că costă ceva, doar un cod Orange

Să îl plătesc da, dar de ce să îmi facă abonament doar urmare a unui cod pin . Oferit de Orange. Nici nu te anunță suma, poate mă gândesc de 2 ori. Nu credeți?

Dar țeapă de la Orange când trimite codul , nu te anunță ca dacă îl introduci te abonezi! E normal. E greu de scris după cod? Sau sunt para/para?

Dacă descarc să mă anunțe că e pe bani. 
Apoi chiar dacă nu mă anunță că e contracost să nu fie mi facă abonament. E greu de înțeles? Să mă întrebe … pinguinule, vrei abonament lunar și îl plătești când plătești și factura la Orange? Poate zic NU. E greu?

Dai download pe un fișier, nu îți spune ca nu e gratuit, Orange îți trimite un cod de 4 cifre îl introduci și ești felicitat ca plătești 10 e în factura Orange lunar. Atât. Nu te anunță ca poți avea cost suplimentar , direct abonat. E clar?

Am testat și eu acest tip de abonare.

In fereastra in care îți cere să introduci numărul apar și costurile (mic și în josul paginii).

Folosesc adblocker pentru a mă proteja de astfel de reclame.

Iar dacă Operatorul Orange nu îți dă un răspuns clar, atunci faci sesizare și în scris.

Mădălina16
Începător

Am primit acest mesaj:

Plata in valoare de 9.90 euro prin Runsio a fost efectuata cu succes. Iti multumim.

Are cineva idee ce este?

Salut,

Ai un topic pe acest subiect și modul de dezabonare in linkul de mai jos:

https://comunitate.orange.ro/t5/factura/am-primit-factura-cu-cost-suplimentar-runsio/m-p/170297 

"Pentru dezabonare poți contacta firma parteneră prin e-mail la  dcw.ro@silverlines.info sau apel la +40318262751"

Cel mai probabil te-ai abonat la acest serviciu cu valoarea adăugată fara să îți dai seama.

De obicei aceste servicii ofera acces la conținut premium, jocuri, aplicații sau diferite servicii online.