anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am primit factura cu cost suplimentar RUNSIO

Florin90
Începător

despre ce este vorba?

Plata in valoare de 9.90 euro prin Runsio a fost efectuata cu succes. Iti multumim.

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut, Florin!

Pentru dezabonare poți contacta și firma parteneră prin e-mail la dcw.ro@silverlines.info sau apel la 40318262751.

Să ne spui, te rog, dacă ai reușit.

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

delfinas
#StarMember

Florin, bun venit in Comunitate!!!

Te-ai abonat la o aplicatie: Runsio: Run Tracker.

Daca abonamentul e prin Google Pay, aici gasesti explicatii cum sa renunti la acest abonament, daca nu-l vrei: https://support.google.com/googleplay/answer/7018481?hl=ro&co=GENIE.Platform%3DAndroid

nu am aplicația respectivă instalată în telefon. Am căutat în Google pay și nu am abonamente active.

A avut cineva acces la telefonul tau?

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Este posibil să fi accesat din greșeală așa ceva, tu sau altă persoană care acces la telefon. Se mai întâmplă!

Dacă nu te descurci și nu-l găsești în google play, cere ajutorul la suport din aplicația My Orange - Altele  (cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback)- Scrie-ne și ceri ulterior transfer operator.  Le scrii despre ce este vorba și te vor îndruma ce trebuie să faci.

Baftă!

DanielaH
Moderator

Salut, Florin!

Pentru dezabonare poți contacta și firma parteneră prin e-mail la dcw.ro@silverlines.info sau apel la 40318262751.

Să ne spui, te rog, dacă ai reușit.

Bună ziua!

Și eu am aceasta problema și de 2 luni încerc dezabonarea fără succes. La nr respectiv de tel ori suna ocupat ori se închide apelul înainte de a suna. Am dat mesaj cu Stop RS cum au scris în mesaj dar tot degeaba.

andoluca13
Începător

Același lucru ni s-a întâmplat și noua astăzi... cost suplimentar 9.90 euro pentru Runsio?? Ce este asta, furt? Breach de date personale? Orange?? Explicați?!? Și fără abonare, dezabonare parteneri terți! Vrem ceva concret!! O Ancheta!

Nu te poate pazi Orange de ceea ce accesezi tu (de) pe telefon. Poate, fara sa vrei, ai accesat un link si asta e.

Un link? Vorbești serios? Din câte vad ești de ceva timp pe aici? Lucrezi la orange? Ești pusa sa comentezi aici ca să îți acoperi faptele ilegale? Este poveste pe tru copii sa spui ca un link.. adică cum? Apeși pe un link și asa miraculos completezi numărul de telefon și îți dai acceptul sa fii taxat? Adică din toți oamenii de aici, absolut cu toții crezi ca avem ochii închiși când folosim telefoanele și avem memoria scurta? Încă o data. Pentru cine lucrezi și ce nu ai mai bun de făcut intr-o Sâmbăta seara decât sa îi iei apărarea unei organizații criminale pe acest forum? 

1. Cred ca nu proprietatea cuvintelor, le folosesti aiurea sau intr-un mod exagerat! "Fapte ilegale", "organizatii criminale"??? Inteleg ca esti suparata, dar sa pastram un ton decent si sa nu facem acuzatii nefondate si exagerate!

2. Nu lucrez la/pentru Orange, sunt doar un membru vechi al acestei Comunitati si incerc sa pastrez un echilibru cand cineva e agresiv aici "Sambata seara". Credeai ca poti sa te manifesti oricum, tocmai pt ca sambata seara ar fi aici un sat fara caini?

3. Da, apasand un link dubios poti sa lasi  "la liber" accesul in telefonul tau unor programe cu suprataxa, virusi etc. Banii aia nu se duc la Orange, ci la acei terti.

4. Ancheta o face politia, careia i te poti adresa daca te consideri furata.

Buna,

Cred că cele mai multe informații le puteti obține contactand serviciul clienți Orange.

Noi aici în comunitate suntem clienți ca și dumneavoastră.

Trebuie analizată situația pentru a vedea cum sa făcut abonarea ,prin ce metoda și la ce număr.

De asemenea trebuie văzut dacă acest furnizor are un site și dacă informează clienții cu privire la metoda de dezabonare.

O situație neplăcută și stresanta având în vedere că nu se știe modul în care sa făcut abonarea.

Daca reușiți să aflați mai multe informații vă rugăm să ne țineți la curent.