la 01-04-2025 09:22 PM
Salutari comunitate.
De curiozitate, intr-o zi prin februarie, am verificat in aplicatia My Orange, sectiunea "Detalii convorbiri".
Am ramas uimit cand am observat 2 costuri suplimentare, unul de 6,42 si unul de 2 si ceva Euro, ambele la aceeasi ora 00:00, cu durata de 0 min/sec si fara un numar sau o referinta de unde ar proveni. Aveam si cost suplinentar de la parcari, dar spre deosebirea celor de mai sus, acolo aparea numarul scurt, deci stiam de unde proveneau.
Am interpelat serv. clienti si au recunoscut ca este o greseala.
Azi am sters datele din aplicatie, am dezinstalat, am reinstalat si bineinteles ca apar alte costuri care nu au o baza ca referinta de plata.
A mai sesizat cineva asa ceva?
Nu mi se pare corect sa fiu bagat in fibrilatie in cazul cand vad costuri din astea si sa pierd timp cu apeluri la serv clienti pentru lamuriri.
la 01-04-2025 09:48 PM
Salutare!
Nu am sau avut astfel de lucruri. Ideea este să nu le ai de plată, iar dacă se le ai, fă sesizare scrisă. Știu că este extrem de neplăcut să întâmpini astfel de probleme și sper să nu se mai întâmple pe viitor așa ceva!
Baftă!
la 02-04-2025 04:22 AM
Salut,
Am întâmpinat această situație atât pe prepay cat și pe abonament aceste afișării fiind de fapt ajustări (apărând de obicei la 00:00 și fiind atât pe minus cat și pe plus).
Dacă apar costuri la ora 00:00 fără detalii în dreptul lor, cel mai probabil sunt ajustări automate făcute de Orange, cum ar fi:
Aceste costuri nu apar in secțiunea costuri suplimentare.
la 02-04-2025 08:20 AM
Multumesc de raspuns.
Daca este asa cum spuneti, ca ar fi corectii, reduceri, regularizari sau altceva, sunt de parere ca tot ar trebui mentionat ceva in dreptul lor, o denumire, un cod.
Iar explicatia serv. client a fost ca este o greseala si nu o corectie sau regularizare. Si de regula corectiile, reducerile si regularizarile, apar pe factura si nu in aplicatie.
la 02-04-2025 08:38 AM
Unele dintre ele le-am identificat în factura sub forma de reduceri (exemplu extraoptiuni) și apar de obicei in ziua facturării.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor