la 30-12-2020 08:17 PM
la 30-12-2020 08:50 PM
la 30-12-2020 08:55 PM
la 11-09-2026 01:29 AM
Bunaseara bine ati facut si eu am portat numarul la vodafine si fata de orange au oferta cu 600 de minute internationale plus totul nelimitat da eu la vodfone am inca 2 numere sparate de asta care mama prtat recent in vodafone si de la orange anul asta am portat cu 3 numere din ornage in vodafone din cauza ca au taxele prea mari la orange 650 de lei am stat pana ce mi sa expirat contractul si plus de asta la orange nu ai confwrinta gratuita si redirectionarile de apleuri in or ce retea nationala din romnia taxe mari la orange oferte slabe de tot taxa la vodafine daca. U respecti au taxele foarte mici fata de oarnge parerea mea sa rmaneti la vodafone aveti si conferinta gratuita si redirictionarile gratuite incluse automate taxa e 0,18 la suta din suma abinamtului e unncalcul siplu til spun din relati cu clienti taxa de rezilieri la ornge trebuie sa faci cerere sa fi contctat in 5 zile lucrtatoare sati spuna taxa usturtaore la orange inca odata bravi ca vati portat in vodafone si eu ma portezi cu restul numerle lor din orange da este o promotie daca va loati telfon in 36 de luni garantia ceia de 2 ani se extinde pana la 3 ani intrebati la un cetru vodfone si ami dati un raspuns si mie daca. Este adevarat inca odata felicitari ca vati portat la vodafone bravo
la 11-09-2026 09:12 AM
Salutare!
O corectie mica: procentul de penalizare la Vodafone este de 18% din perioada ramasa.
Legat de beneficii: fiecare isi are propriile nevoi. 600 minute internationale pentru majoritatea pe care ii cunosc sunt la fel de utile ca 0. Nu zic ca nu ajuta, dar... as fi curios cati utlizatori le folosesc si cate din ele.
Si sunt de acord cu taxarea daca se reziliaza anticipat. Nu este in regula acest lucru. Semnalul unei taxari mici la rezilierea anticipata imi da impresia ca un contract este nimic si viitorul nu suna bine... (ca sa parafrazez o reclama de la Vodafone).
la 11-09-2026 09:27 AM
Bunadiminiata eu din pacate chear le folosesc internationalele as foarte multumit de vodsfone taxa de la orange miacerut 650 de lei sa rezilezi inticipat si nu miacevenit ca valaoarea taxe si la orange conferinta in retelele nationale as tarifate 0,18 euro centi pe minut si daca favi o rederectionare de apel in tro alta retea nationala esti tarifatvla orange la vodafone este indiscutabil le ai inclus toate astea ca servici aditionele incluse automat da la orange nu se merita eu aminpare rau ca am perdut 4 ani degeaba in orange cu taxele lor pe ce amncercat eu sa va explic in detaliu da mai nou la vodafine stim bine cu toti cand ei telefon in rate avim garnatia aia de 2 ani acum la vodsfone daca loam un telefon pe 24 sau 36 de rate la vodafone este o promotie grantia este extinsa pe 36 de luni la ornage nai sa vaezi asa ce va prefer sami eu telefoane in sistemul de rate la vodafone este un benificiul in plus petru mine orange eul este papa numai vreu sa aud de orange
la 11-09-2026 09:55 AM
Cum ziceam, daca majoritatea cunoscutilor mei nu folosesc minutele internationale, asta nu inseamna ca nu sunt ulitizatori care chiar le folosesc (asa cum esti si tu).
Totusi, intotdeauna recomand o verificare a retelei si a resurselor si serviciilor folosite in zonele de interes. Degeaba ai resurse, daca semnalul este slab, sau degeaba ai semnal daca nu esti multumit de calitate sau beneficii.
Ca sa dau un exemplu: recent am fost trimis de firma in Bulgaria (avem telefoanele de firma pe Vodafone). Desi Orange are VoLTE de ani de zile (cred ca vreo 5, dar nu vreau sa dau in strachini), abia la ultima vizita am observat ca apelul de la Vodafone ramane in 4G, nu cade in 3G. Nu mai zic ca la intoarcere, am ramas in Giurgiu sa mancam pe malul Dunarii cu colegii de acolo si semnalul de la bulgari se prindea mai bine decat receptionam de la Vodafone (unde am mancat, la toti telefoanele erau conectate la o retea mobila bulgara, desi la restaurantul vecin semnalul ramanea pe Vodafone).
Daca este bine sau nu, fiecare decide. Degeaba iti spun eu ca Orange mai bun daca in zonele unde folosesti tu telefonul nu se confirma. Evident, si reciproca este valabila.
la 30-12-2020 11:21 PM
la 31-12-2020 12:57 AM
la 31-12-2020 12:59 AM
la 31-12-2020 01:37 AM
la 31-12-2020 01:46 AM
la 11-09-2026 01:38 AM
la 31-12-2020 01:48 AM
la 31-12-2020 03:11 AM
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti