anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Păcăleală Orange de zile mari

Anitza53
Începător

Povestea mea e așa: vroiam să cumpăr telefon ca na la cel vechi nu mai merge butonul , nu merg aplicațiile bancare, un pic spart etc și mă pun pe treabă ca de sunt client de peste 20 de ani la Orange și plătesc de toate fără să primesc mare lucru și fără să cârtesc. 
pasul 1 sun și sun și iar sun și cică nu mă încadrez ca mi a renoit contractul recent de la ei prin telefon deși mi au spus ca dacă vreau telefon oricând se poate doar să prelungesc ca e foarte avantajos dar sincer nu a fost ,dar na am trecut cu vederea, nu am timp să mai reclam și am lăsat așa.

2. Merg în magazin și aici s a rupt firul. Da se poate cum să nu .și plătiți abonament extrem de ieftin , mai ieftin decât acum și uita așa m am trezit cu un abonament mai mult decât dublu pe lângă rata la telefon plus încă 5 abonamente de telefonie plus renoire contract internet televiziune etc tot ce se putea reînoi deși nu aveam nevoie 7 cartele de telefonie 2 prepay și 5 abonamente, reinstalare televiziune etc cu tot tacâmul și o rată mai mare decât la mașină .Mi s a sus ca voi plăti pe lună o sumă cu tot cu rata și m am trezit cu dublu. 

stau și mă gândesc cu ce am greșit ca am avut încredere în Orange dar de fiecare dată fără excepție sunt păcălită. Chiar așa de disperați.

6 Răspunsuri 6

Anitza53
Începător

Mi am făcut treaba acum să umblu pe la ANPC ,să sun și să fac reclamații ca de tot nu aveam treabă.destula .Consider ca ar trebui amendați pentru practici mincinoasă.

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Nu înțeleg cum să ți se facă încă 5 abonamente și să nu observi? Unde ai pățit asta?

Ai reclamat acest aspect din secțiunea Contact ? Dacă nu ai făcut-o, te sfătuiesc s-o faci , mai jos în pagină, unde scrie Trimite-ne un mesaj.

Acolo povestești toate aceste aspecte. Sincer, repet, nu înțeleg cum să ți se facă atâtea abonamente și să nu vezi la fața locului!

Baftă!

Anca07
#StarMember

Buna @Anitza53 

Subscriu si eu la ce a zis Vio. Mi se pare putin ireal sa nu stii ce semnezi sau sa nu intelegi/fii atenta la faptul ca vei semna pentru un numar asa de mare de abonamente reinoite. 

In toata istoria prezentata de tine, poate ar fi fost util sa fii atenta la ceea ce semnezi, si daca aveai dubii, sa nu semnezi/accepti telefonic.

Seara faina!🌙

MihaiC99
Explorator

Buna,

Primirea a 7 sim-uri nu va ridicat nici un semn de întrebare?

Ceva nu se leagă în această situație prezentată.

Atât timp cât ați semnat un contract într-un magazin fizic aveați și posibilitatea de-al citi.

Este posibil sa fi omis câteva detalii/informații.

mihai_13
Maestru

Ai contractul ! ai citit !? ai semnat ?  acum plateste ! data viitoare citeste ce semnezi ! 

poti sa o ei ca pe o gluma ce am scris  -  dar este crudul adevar din pacate pentru tine- si nu esti singurul client care nu citeste ce semneaza.

Shadow1
Explorator

Ce vina are Orange ca tu ai semnat ca primarul? Orice contract trebuie citit înainte de a fi semnat.