anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange antivirus expirat

Neaplicabil
Orange antivirus expirat.... E vreun "bug" sau expira, eu știam ca e gratuit
9 Răspunsuri 9

Miha_Z
#StarMember
Dacă nu ai un abonament cu acces inclus, poţi activa opţiunea dedicată cu 1 euro/lună cu TVA pentru abonaţi, sau cu 0,81 euro credit/lună pentru clienţii PrePay. De asemenea, poţi testa gratuit aplicaţia timp de 30 de zile. Afla mai multe despre serviciul Orange Antivirus https://www.orange.ro/aplicatii/antivirus/index.html

Salut, 

Am in contract Orange Antivirus Gratuit pe toata perioada contractuala.

AM descarcat aplicatia, m-am logat, apare mesajul "Perioada de proba - mai ai inca 29 de zile) . Pe email nu am primit nici un cod de activare al antivirusului. Am sunat la 300 erau convinsi ca am primit codul cand am activat abonamentul. 

Voi cum ati procedat cand l-ati instalat, v-ati logat pe antivirus.. Ati asteptat perioada de proba sa treaca sau ati primit codul de activare de la inceput la semnare ctr ?

Ahh si Orange antivirus e doar pt android sau si pe pc. daca este si pt PC, de unde il descarcati ? 

pagina  https://www.orange.ro/aplicatii/antivirus/index.html  NU MAI EXISTA !!!!!

Neaplicabil
Când il deschideam... Momentan e dezinstalat

Vio73
#StarMember
Îl reinstalezi și ar trebui să meargă. Am mai pățit și eu așa!

Neaplicabil
De 2 luni tot asta fac instal/ dezinstal... Voiam a ști doar ce se întâmplă, dacă e ok

Miha_Z
#StarMember
Daca ai abonament cu acces inclus la Orange Antivirus atunci il ai gratis. Daca nu-l ai inclus si ti-l doresti va trebui sa platesti. Costurile le-am pus la raspunsul anterior.

Neaplicabil
Mulțam pt răspunsuri Mihai.... Presupun că me20 e destul de gratuit. Totuși nu mai vrea să funcționeze

DanielaH
Moderator
@Amenophis, s-a rezolvat problema cu aplicația Antivirus? Funcționează acum? Revino, te rog, și oferă-ne mai multe detalii. E important să știm cum ai procedat, iar răspunsul tău îi va ajuta și pe alți membri ai Comunității. Mulțumim!

Neaplicabil
@DanielaH din păcate nu, iar cei de la contactează-ne din aplicația myorange mi-au dat doar soluții (trebuie să fiu măcar răutăcios) infantile, în opinia mea. Mai mult de atât nu sunt în țară și nu am nervi sa aștept 40 minute pana întru în legătură cu un operator apoi sa aștept alte 30 sa îmi facă legătura cu un coleg de la tehnic...