anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferta prelungire

user_14009813
Începător

Am primit o oferta de prelungire cu telefon. Am acceptat și m am trezit după 10 zile  că e prelungit abonamentul dar telefon nu este comandat. Cat de hot poți să profiti că sa prelungești un contract?

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember

Salutare!

Și nu ai anulat oferta? Trebuia să nu accepți până nu primeai ofertă pe email, la care să dai accept sau nu. De asemenea, puteai verifica dacă ai atașat contractul în varianta web a My Orange -Setări- Documente- Documentele mele. Nici mie nu mi-au trimis contractul pe email zilele trecute la o reprelungire, dar l-am vizualizat la câteva ore după discuția telefonică în My Orange, cum am spus anterior.

Nu zic și cred că este corect din partea lor, dar trebuie mai multă atenție și din partea ta!

Verifică în contract și vezi să nu fie și alte încurcături pe la curier.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Pololică
#StarMember

Salutare!

In contract ce ai prevazut: posibilitatea de achizitie telefon sau numeste telefonul achizitionat (modelul)? Sunt abonamente care permit achizitia ulterioara a aparatului si altele care specifica in clar modelul achizitionat. 

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Telefonic am stabilit ptr un telefon in contract nu eate trecut telefonul dar oricum sunt in laimita celor 14 zile si voi anula oferta