anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferta portare Oppo reno4 lite

Ioan_Marian
Junior entuziast
Am vazut pe site-ul Orange, la sectiunea portare ca poti obtine un oppo reno4 lite Link:https://www.orange.ro/abonamente/oferta-portare/
Intrebarea mea ar fi: pe site este specificat ca se poate achizitiona cu 9 euro diferenta si 15 euro pe luna timp de 24 luni(abonament 5g cu net si minute nelimitat), corect?, sau 9 euro rata si 15 euro abonament?
Multumesc mult!
1 Soluţie acceptată‚

FaraUnID
Campion certificat
Atat la Orange cat si le concurenta exista ofertele standard, adica ofertele publice afisate pe site, cat si ofertele - hai sa le numim "speciale" la care tu ca si muritor de rand nu ai acces in mod direct. Pot oferte disponibile exclusiv online si la care au acces doar anumiti consultati, din anumite deprtamente. Pot unele oferte locale sau regionale valabile doar in zonele in care au fost implementate. In momentul de fata, la Orange, daca beneficiezi de acoperire 5G cel mai avantantajos pachet ar fi aceasta combinatie: Abonament Smart 15 in varianta SIM Only cu 30% reducere + achizitie de telefon 5G in rate pe factura (daca nu-ti permiti plata intergrala la pret standard). Acuma.... daca tu reusesti sa obtii si alte beneficii extra ca urmare a faptului ca te portezi, foarte bine. Trimite-le o solicitare in acest sens, spune-le ca vrei sa fii contactat de catre un consultant din departamentul specializat si vezi ce poate oferi acesta. Oferta expusa de tine in primul mesaj este ok, daca nu te deranjeaza faptul ca platesti pentru 5G si o sa ai acces doar la 4G, iar peste 2 ani pretul abonamentului aka 15 euro lunar va fi enorm raportat la ce va oferi piata la momentul respectiv In functie de bugetul tau poti negocia pentru telefon 5G ca si oferta de portare: Xiaomi Mi 10T Lite 5G, OnePlus Nord N10 5G sau Huawei P40 Lite 5G (fara Google) care sunt cam in acelasi pret standard cu Reno4 Lite

Vizualizare soluţie în postul original

22 Răspunsuri 22

Ioan_Marian
Junior entuziast
@FaraUnID, ok, ms. mult, obtii ceva beneficii prin puncte sau loialitate daca aleg un abonament mai mare+ telefon, e rentabil sau ar fi mai bine sa iau tel. la liber si gata?

FaraUnID
Campion certificat
La Orange, beneficiile cat-de-cat decente sunt in momentul in care optezi pentru un pachet de servicii alcatuit din: Telefon + Internet + Televiziune + Orange Money + Orange Share + Orange Family. In acest caz da, poti supne ca devine rentabil si ca exista unele beneficii. Daca dispui se resursele necesare pentru a achizitiona un telefon la liber din alta sursa, fa-o si negociaza un abonament de tip SIM Only cu reducere de 30%. Sau poti sa aplici pentru acel Yoxo fara perioada minima contractuala + telefon achizitionat la liber dil alta sursa si iti configurezi abonamentul cum vrei tu in functie e nevoile tale de comunicare. Oricum la Orange pretul standard al telefoanelor este peste media preturilor din piata, practicate de magazinele concurente. Prin urmare si reducerile aplicate sunt superficiale.

RafaHelper
#StarMember
@Ioan Marian, pentru acest tip de abonament ai internet nelimitat indiferent de tipul retelei asa cum a spus si faraunid. Pentru a verifica dacă valoarea de 9 euro trebuie plătită pe luna sau doar la cumpărare voi lua legătura cu Orange si cand o sa primesc răspuns te anunt. Momentan in oferta de pe site nu este specificat acest aspect.

RafaHelper
#StarMember
@Ioan Marian, oferta cu 30% reducere este adresată unor categorii speciale de persoane. De exemplu, exista companii care au parteneriate cu Orange si un consultant dedicat. In acest caz angajatii acelei companii pot beneficia de un alt tip de oferta la portare fata de ce există pe piață. ‎ Ce poti tu face, este sa verifici la compania ta daca există un parteneriat cu Orange si daca poti beneficia de o oferta personalizata la portare.

FaraUnID
Campion certificat
O alta oferta primita de mine pe SMS in cursul zilei de astazi https://comunitate.orange.ro/questions/2608604-huawei-y6p-1-euro-luna-impreuna-abonamentul-fun-10 valabila pana pe 28.02.2021 Huawei Y6P la 1 euro / lunar + Abonamentul FUN 10 pentru 24 de luni

Ioan_Marian
Junior entuziast
@rafa.helper, ok, mersi mult de ajutor! astept un raspuns . @FaraUnID, eu momentan la orange am doar net 10 4g prin router(facut acum 2 saptamani), cu sim deoarece in zona mea fibra e praf, viteze de tot rasu la banii dati!, momentan sunt tot la telekom si cu sim-ul dar cam instabila reteua zic eu, cel putin in zona mea! @FaraUnID, Cat despre oferta cu y6p, ma cam deranjeaza ca n-am uber,youtube etc, si e destul de entry level device-ul, as prefera ceva mai spre midrange, oricum mersi mult de ajutor!

FaraUnID
Campion certificat
Daca ai deja un abonament de internet fix 4G incearca sa-ti faci un pachet Voce + Date, prin portarea numarului de voce despre care ai mentionat in prima faza. Solicita sa discuti cu cineva de la ofertare si vezi ce poti obtine.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Ioan Marian, ‏‏‎ ‎ Am primit următorul răspuns din partea Orange: ‏‏‎ ‎ "Prețul de 9 euro pentru Oppo reno 4 lite este la portare de pe abonament din alta retea, la abonamentul Smart 15. Lunar veti plati doar abonametul iar contravaloarea telefonului de 9 euro se achita la ridicarea coletului." ‏‏‎ ‎ In concluzie, informațiile oferite initial de mine sunt corecte. Poți beneficia de oferta daca mergi in magazinele Orange sau iei legătura online cu ei de aici: https://www.orange.ro/contact/ ‏‏‎ ‎ Daca te-a ajutat acest răspuns nu uita sa apeși ❤ sau sa il marchezi ca soluție.