anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ofertă la portare cu achiziția unui telefon Samsung galaxy S10 plus

alina_nicolae
Începător
Bună ziua! Tocmai ce mi-am făcut cont Orange. Mă interesează care sunt ofertele de portare cu achiziția unui telefon Samsung galaxy S10 plus. Sunt în rețeaua VDF de peste 15 ani, dar sunt tare dezamăgită de ofertele de "fidelizare" a clienților. Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri și sper că întrebarea mea nu este nepotrivită aici.
4 Răspunsuri 4

Jay
Campion certificat
Buna! Ca sa-ti faci o idee, poti incerca sa faci o simulare pe site.. Eu, la portarile pe care le-am făcut, am primit reducere si la abonament, la prețul care apare pe site.. Poti suna la 0374300300 pentru a vorbi cu un consultant despre oferta de portare, găsești mai multe informații și poti incerca o simulare in link.. dar, cred ca e mai bine sa vorbesti, pentru oferta finală.. Sau, poti sa mai astepti putin, ca poate se redeschid magazinele din 15 mai si poti profita de vreo oferta.. cine stie.. :) https://www.orange.ro/abonamente/oferta-portare/

Razvan
#StarMember
Oferta de telefoane la portare în ORO.

Razvan
#StarMember
Preț abonamente

Vio73
#StarMember
Nici Orange nu stă prea bine la fidelizare, dar așa este la toți, din păcate. Totuși, la portare, ofertele sunt cât de cât mai bune. Ți-au pus colegii variante. Succes!