17-10-2022 12:45 PM - editat 17-10-2022 12:46 PM
Am primit notificare de modificare fiecare abonament cu valoarea de 1 €uro, începând cu 15.11.2022. Motive invocate : cresterea constantă a costurilor de furnizare a serviciilor mobile și fixe. Dacă nu sunt deacord pot să renunț la contract în 30 de zile, și să anunț Orange. O să renunț la contracte și o să caut alte oferte.
la 17-10-2022 02:41 PM
O corectie la calcul: 2x25% nu inseamna 50% deoarece fiecare a primit 75% din venitul propriu (adica din 200% se scad 2x25%, nu din 100%). Ca sa fiu mai explicit (cifre doar de a fi inteles): fiecare are 1.000 lei => 2x1000 lei = 2.000, la fiecare se taie 25%=> (1.000-25%)+(1.000-25%) = 750+750 = 1.500.
10-15E nu sunt considerate abonamente mari (ar fi 60-75 lei pe luna). Daca vrei, trimite o notificare de reziliere (nu portare directa) si decizi ce vrei sa faci (ori ramai pe prepay, ori portare). Totusi, recomand sa va decideti de ce servicii aveti nevoie. Uneori e mai bine la abonament, alteori e mai bine la prepay.
la 22-11-2022 02:36 PM
@Pololică: ”Semnal OK” adică primind un apel să poți dialoga și mai ales să poți fi apelat. Asta cel puțin pe servicii de voce, pentru că acasă oricum nu folosesc date mobile (care-s inexistente acolo unde stau). Însă atunci când afli pe alte căi surprinzător că ai avea telefonul ”închis” / descărcat / offline, e o ”bucurie” să constați tardiv inclusiv apeluri importante ratate din această cauză. Și nu locuiesc în beci, însă nici la mansardă, iar clădirile înalte aduc o pată de ”umbră” semnalului Orange din zona blocului în care locuiesc. Paradoxal, afară pe alee este 4G+. Locuința e problema? Atunci pe Vodafone / Digi de ce este semnal muuult mai bun? Mdaaa... probabil e clientul cauza.
la 19-11-2022 07:56 AM
Si eu am primit notificarea, pe factura, si pentru domnul de mai jos care spune de abonamente vechi, nu. nu este vorba de abonament vechi la mine. Am cerut migrare pe prepay, m-au mintit ca se migreaza si m-am trezit astazi cand incepe noua luna, cu numarul lasat tot pe abonament. Nu vei gasi mare lucru la altii, toti fac la fel, ba mai nou fara scandal la anpc nu rezolvi nimic se pare.
Vezi ca unii pe langa mariri de abonamente asa cand au ei chef, mai baga si clauze cu mariri anuale in functie de inflatie, asa ca fii atent ce semnezi si unde semnezi
la 27-01-2023 04:30 PM
Eu abia ieri am vazut notificarea din Octombrie 🫣 sunt chiar nesimțiți prin modul de notificare… și nici nu cred ca e corect/legală notificarea… era in SMS-ul prin care imi comunicau emiterea unei facturi noi și ca in factura au făcut o informare de modificare bla bla… iar factura nu am mai citit-o de luni de zile.
O sa denunț modificarea chiar daca au trecut 30 de zile, chiar daca sunt încă in “perioada minima contractuala”. Sa le fie rusine, nu pentru majorare, ci pentru modul de comunicare.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor