la 19-08-2026 11:18 PM
Salutare! Am prelungit abonamentul Smart 6€, cel din urma avand pe bune internet ul 5g nelimitat, cel nou doar 300Gb la viteza maxima, nu am fost anuntat de aceasta modificare. A trecut mai mult de cele 14 zile legale pentru renuntare.
Ce fel de taxe se vor aplica daca voi alege rezilierea contractului? Va multumesc!
la 20-08-2026 07:45 AM
Salutare!
În mod normal, vei plăti reducerile primite, raportate la lunile executate. Dacă au trecut 2 luni și ai avut o reducere de 50%, vei plăti reducerile primite în cele 2 luni (2 × 6 euro = 12 euro).
In cazul abonamentelor Orange, singurele care oferă internet nelimitat fara a avea un prag anume, sunt Smart Elite și Smart Exclusive.
https://www.orange.ro/abonamente/toate-abonamentele/
Alternativele mai ieftine pentru net nelimitat, fără limitări, ar fi Yoxo sau Prepay.
la 20-08-2026 05:27 AM
Salutare! Taxa de reziliere reprezintă cv reducerii primite la noul abonament din prima lună de utilizare, asta dacă vrei să-l reziliezi în prezent.
la 20-08-2026 05:37 AM
Salutare!
Toate abonamentele noi au această limită, care cred că este greu de atins la o utilizare normală.
Eu zic și cred că nu are rost să faci așa ceva doar pentru atât. Oricum, după consumarea pragului de 300 GB, viteza scade la 2 Mbps, deci este utilizabil.
Din câte știu, vei avea de plătit reducerile / bonificațiile primite și eventual și altele, care ți le vor comunica ei, dacă depui cerere de reziliere.
Baftă multă!
la 20-08-2026 07:45 AM
Salutare!
În mod normal, vei plăti reducerile primite, raportate la lunile executate. Dacă au trecut 2 luni și ai avut o reducere de 50%, vei plăti reducerile primite în cele 2 luni (2 × 6 euro = 12 euro).
In cazul abonamentelor Orange, singurele care oferă internet nelimitat fara a avea un prag anume, sunt Smart Elite și Smart Exclusive.
https://www.orange.ro/abonamente/toate-abonamentele/
Alternativele mai ieftine pentru net nelimitat, fără limitări, ar fi Yoxo sau Prepay.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor