anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Modificare/Reziliere contract

Petru8
Vizitator

Salutare! Am prelungit abonamentul Smart 6€, cel din urma avand pe bune internet ul 5g nelimitat, cel nou doar 300Gb la viteza maxima, nu am fost anuntat de aceasta modificare. A trecut mai mult de cele 14 zile legale pentru renuntare. 

Ce fel de taxe se vor aplica daca voi alege rezilierea contractului?  Va multumesc! 

2 Răspunsuri 2

Razvan
#StarMember

Salutare! Taxa de reziliere reprezintă cv reducerii primite la noul abonament din prima lună de utilizare, asta dacă vrei să-l reziliezi în prezent.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Toate abonamentele noi au această limită, care cred că este greu de atins la o utilizare normală. 

Eu zic și cred că nu are rost să faci așa ceva doar pentru atât. Oricum, după consumarea pragului de 300 GB, viteza scade la 2 Mbps, deci este utilizabil.

Din câte știu, vei avea de plătit reducerile / bonificațiile  primite și eventual și altele, care ți le vor comunica ei, dacă depui cerere de reziliere.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.