anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

modificare abonament smart plus 15 la fun 9

capirosi
Junior

bună, aș vrea să știu dacă pot să-mi modific abonamentul meu este  smart plus 15 și vreau să-l fac mai mic sau fun 9.

pot să-mi iau telefon la prelungire cu data de 14 12 20023 dar eu vreu să-l fac mai mic abonamentul, oare se poate avînd în vedere că mai am perioada contractoală pînă pe 15 sept 2024 pt că telefon mi-am luat deja  de la altex

1 Soluţie acceptată‚

arsradu
Fost #StarMember

Salut,

Modificari, la un contract pe doi ani, se pot face doar incepand cu ultimele 6 luni. Deci, din pacate, nu se aplica in cazul asta.

Pentru modificare, trebuie sa iei legatura cu un consultant prin mijloacele de contact de aici.

Client Orange

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

arsradu
Fost #StarMember

Salut,

Modificari, la un contract pe doi ani, se pot face doar incepand cu ultimele 6 luni. Deci, din pacate, nu se aplica in cazul asta.

Pentru modificare, trebuie sa iei legatura cu un consultant prin mijloacele de contact de aici.

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Eu am încercat să reduc un abonament in perioada contractuală în ultimele 6 luni, atât online, cât și din magazin fizic și nu am reușit. Și asta chiar acum o săptămână. Dacă reușești, ești tare. De regulă, în ultimele 3 luni poți să-l micșorezi și ai cele mai multe beneficii chiar după ce se termină perioada contractuală ( după 24 de luni).

Baftă!

DanielaH
Moderator

Salut, @capirosi!

Poți beneficia de o ofertă personalizată în ultimele 6 luni din perioada contractuală.

Din ce ne-ai spus, abonamentul tău este eligibil pentru a-ți cumpara un telefon la fidelizare dintr-un magazin fizic Orange sau din magazinul online, fără să fie necesar să aștepți terminarea perioadei tale contractuale.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.