07-10-2026 09:14 AM - editat 07-10-2026 11:38 AM
Bună dimineața,
Am o curiozitate, și poate răspundeți și voi în cazul în care sunteți într-o situație similară: Pentru o reîncărcare a unui cont prepay (nu contează valoarea / opțiunea) de ce nu ar fi posibilă CONFIRMAREA reîncărcării acelui cont prepay de pe contul cu drepturi de ADMIN al aplicației MyOrange (un pushup message) aferentă acelui abonament? De exemplu cum este la accesul în contul de email, sau la o plată bancară etc. De ce confirmarea reîncărcării se face exclusiv doar prin SMS pe numărul abonamentului respectiv, fără nici o legătură cu aplicația MyOrange?
Am selectat întrebarea la categoria ”Abonament” pentru că este o problemă de gestionare a abonamentului, deși este cu referire la ”încărcarea Prepay” cu plata pe factura unui abonament.
Mulțumesc pentru eventuale răspunsuri, idei. O zi cu spor tuturor.
la 07-10-2026 06:17 PM
Tocmai am încercat o reîncărcare acum la 18:00 și cere cod. Probabil nici nu va fi posibilă în viitorul apropiat. Cel puțin din exemplificările primite aici și alte detalii găsite până acum nu am regăsit vreo confirmare cum că se poate face fără cod SMS. Așadar pentru încărcarea din MyOrange (web sau app) cu opțiune (fie credit, fie cu resurse) a unui cont prepay, chiar dacă ești admin pe contul unde abonamentul este adăugat și chiar dacă acel abonament în cauză nu mai este adăugat la alte conturi MyOrange, ADMIN-ul contului MyOrange NU va putea încărca un cont prepay cu debitarea costului pe factura abonamentului respectiv. Motivul: Este necesară confirmarea codului trimis OBLIGATORIU DOAR PRIN SMS pe numărul de abonament.
Concluzie? Birocrație inutilă. 😞
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor