la 15-12-2023 08:46 PM - editat ultima oară la 16-12-2023 09:13 AM de DanielaH
In ce tari pot vorbi in contul minutelor internationale incluse in abonamentul smart plus 20?
la 16-12-2023 02:40 PM
Salut @Radulov,
Minutele internaționale incluse în abonament pot fi folosite către rețele fixe și mobile din următoarele țări ale Uniunii Europene: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația (fix), Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Luxemburg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, precum și în SUA și Canada, cu excepția prefixelor afișate pe www.orange.ro/servicii/prefixe
la 15-12-2023 09:01 PM
Salutare!
Ai un topic asemănător aici:
https://comunitate.orange.ro/t5/abonament/ai-minute-dar-n-ai-minute-internationale/m-p/134707
Sper să îți fie de folos și să găsesti răspuns la întrebarea/ intrebările tale.
Dacă nu te ajută, poți să le scrii din secțiunea Contact:
https://www.orange.ro/contact/
Baftă!
la 16-12-2023 07:58 AM
@Radulov: În acest caz depinde mult și de rețeaua (prefixul) numărului respectiv. Menționează țara și primele 4-5cifre ale numărului sau poți afla răspunsul chiar singur accesând acest link de pe site-ul Orange, unde vei regăsi în funcție de țară, care prefix este compatibil cu minutele incluse în abonament.
Te așteptăm cu detalii sau să ne spui dacă ai aflat informația căutată. Numai bine.
la 16-12-2023 02:40 PM
Salut @Radulov,
Minutele internaționale incluse în abonament pot fi folosite către rețele fixe și mobile din următoarele țări ale Uniunii Europene: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația (fix), Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Luxemburg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, precum și în SUA și Canada, cu excepția prefixelor afișate pe www.orange.ro/servicii/prefixe
la 16-12-2023 02:55 PM
Multumesc. Am aflat si de la Orange Shop ca minutele internationale sunt numai pentru UE si SUA + Canada. Ma interesa pentru Israel, dar am aflat ca pe aceasta directie costa 0,54 euro/minut.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor