anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mai merita sa fii abonat Orange?

andylupescu
Junior entuziast

Dupa 21 de ani de abonament Orange pe care-i fac luna viitoare (si inca 2 ani si 11 luni pe alt numar),am ajuns sa-mi pun intrebarea daca mai merita sa fii abonat Orange!

1.Vad ca s-a terminat cu incarcarile prepay la care se primeau 20 puncte TY pentru primele 3 incarcari,deci a murit si ultimul beneficiu pe care-l aveam la abonament.

2.Telefon la abonament nu mai merita sa iei,pentru ca oricum pretul practicat de Orange este mult mai mare decat in magazine.

3.Telefoane Sony nu mai au in oferta,deci de 2 ani nu am ce cumpara de la ei. Ultima data am luat un Iphone 16 Pro ca sa-l vand si a fost prima data in 20 de ani in care nu m-am ales cu prea multe in urma prelungirii abonamentului.

4. Retea 5G nu am nici astazi in oras si probabil nici in 2028 nu va fi in orasul meu,sau chiar niciodata!

5.Viteza internetului este chiar si astazi ceva ce te face sa-ti doresti sa nu ai internet pe telefon!

Pentru ce as mai plati 14.28 euro pe luna abonament la Orange,daca dupa aproximativ 21 de ani nu mai exista absolut nici un beneficiu?

21 Răspunsuri 21

MihaiC99
Campion certificat

Din pacate, programul Orange Thank You nu mai este la fel de atractiv ca in trecut. Singurul avantaj mai notabil ar fi faptul ca poti folosi 3 vouchere a cate 10 euro pentru achizitia unui telefon.

Sfatul meu este sa testezi toate retelele din zona ta si sa alegi reteaua cu cele mai bune rezultate. Acum toti furnizorii au prepay, poti testa foarte usor vitezele ce se pot obtine in zona ta. Alege reteaua cea mai buna si telefonul dorit il poti achizitiona la liber.

Personal, nu as pleca de la Orange deoarece are cea mai buna retea din zona mea.

Starlink taica, starlink. Niciun site in plus, doar ran sharing. Doar la Digi ceva miscare, din pacate fara prea mult succes

Vio73
#StarMember

Salutare!

Fiecare își face propriile calcule și alege sau nu ce i se potrivește. Sigur că depinde foarte mult și de calitatea acoperirii din zona respectivă, dar sunt sigur că se găsesc și soluții alternative avantajoase, cum ar fi prepay sau yoxo. Știu că există întotdeauna tentația de a crede că pe la alții este lapte și miere, dar nu funcționează în toate situațiile.

Părerea mea este că trebuie găsită o soluție care te avantajează pe tine și asta nu se potrivește la toată lumea.

Cântărește și măsoară de mai multe ori înainte de a lua o decizie . Trebuie să iei în calcul și că rețeaua 5g este în continuă extindere și că există posibilitatea ca într-o perioadă de timp mai lungă sau mai scurtă să ajungă și la tine!

Fiind pe A7, eu cred că în Adjud va ajunge 5g-ul, fără dubii!

Succes, orice decizie ai lua!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

MosGerila
Începător

Fa-te ca pleci, o sa vina cu o oferta de "nerefuzat"

Da,ultima solutie. Cel mai mult ma supara ca pana in 2017,la prelungire abonament,puteai lua un telefon varf de gama aproape gratis,Aveam minim 630 euro reducere la prelungire din puncte si altele. Acum,la oferta actuala,abia daca mai poti ajunge la 36 euro din puncte TY,in 2 ani! ESTE PUR SI SIMPLU O GLUMA PROASTA!

GreenArrow89
Cunoscător

Sincer numai merită dar asta e strict părerea mea, nu sunt de acord cu cursul lor raportat la ING și cu indexarea anuală a prețurilor, când o să ne crească și nouă salariul anual atunci să ceară și orange indexare anuală :), sunt curios Digi de ce nu a crescut prețurile în ultimii 10 ani ? Ei de ce au curs BNR și Orange nu poate ? Sunt sigur ca in maxim 2 ani Digi va fi nr 1 și la mobil ca la fibră deja DIGI e nr 1

MihaiC99
Campion certificat

Depinde din ce punct de vedere abordam subiectul.

Daca ne raportam doar la retea si pretul abonamentului, eu zic ca Orange sta foarte bine din acest punct de vedere.

Daca ne referim din punct de vedere al fidelizarii, aici putem spune ca programul Orange Thank You nu mai prezinta avantajele pe care le avea in trecut.