anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mai am 6 luni abonament, pot sa ma portez fara penalizari?

Anghel1
Începător

Buna ziua, daca mai am 6 luni abonament telef. pot sa ma portez dar fara sa platesc penalizari sau ceva genul. Multumesc

4 Răspunsuri 4

arsradu
#StarMember

Salut!

Depinde.

In general, nu (daca ai contract pe 24 de luni). Dupa 18 luni din cele 24, poti modifica abonamentul daca vrei (lucru care in general inseamna adaugarea altor 24 de luni).

Daca vrei sa te portezi, trebuie sa ai in vedere daca ai beneficiat de ceva reduceri, pana atunci (de ex reducere la abonament in primul an), pentru ca va trebui sa achiti diferenta.

Daca nu ai avut niciun fel de reduceri, te poti porta din prima zi, fara penalizari. 

Deci, ai doua variante:

  1. Astepti sa se incheie perioada minima contractuala
  2. Iei legatura cu un consultant pe chat-ul Djingo (de pe un laptop/pc), sau folosind una dintre metodele de contact de aici, si intrebi daca se aplica penalizari in cazul tau, in ce valoare, si ce reprezinta. Toate astea sunt importante. Nu doar valoarea, ci si ce anume reprezinta ea. Altfel spus, ce anume platesti. 

Daca esti de acord, achiti suma, daca nu, mai astepti un pic si te portezi dupa. 

Mult succes! Te asteptam cu vesti bune! 🙂

FLo1
#StarMember

@Anghel1: În general, orice reziliere de contract care a prevăzut anumite avantaje (discounturi, reduceri atât la abonament dar și la telefon sau alte accesorii, echipamente) va putea fi închis înaintea perioadei contractuale obligatorii doar după plata acestor beneficii. În lipsa acestor beneficii, contractul poate fi reziliat oricând, fără penalități.

Pololica
Maestru certificat

Salut!

N-as rercomanda sa faci portarea acum, intrucat, daca ai avut reduceri la abonament sau telefon, le vei plati acum pe toate (inclusiv ratele se vor strange intr-o singura scadenta):

  • pentru telefon va fi suma din factura minus cat ai platit tu (adica vei plati diferenta telefonului pana la pret intreg)
  • pentru reducerile primite la abonament (reducere la abonament sau optiuni) si ar fi 18 luni x valoarea reducerilor lunare

Totusi, daca nu ai avut reduceri pana acum, nu vei avea de plata.

teacher_
#StarMember

@Anghel1 , bun venit!

E simplu și tot tu va trebui sa ne dai un mic detaliu, dacă dorești bineînțeles. Ai achiziționat pe actualul abonament un telefon sau alt dispozitiv cu plata in rate? Dacă răspunsul e da, atunci trebuie să achiți contravaloarea ratelor până la expirarea contractului. 

Dar eu doresc sa te întreb un lucru. In ideea in care dorești să te portezi de la Orange la alta firma, ce anume te nemulțumește? Poate e ceva ce se poate schimba, și alți clienți ca tine nu vor avea de suferit.