anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mai am 6 luni abonament, pot sa ma portez fara penalizari?

Anghel1
Începător

Buna ziua, daca mai am 6 luni abonament telef. pot sa ma portez dar fara sa platesc penalizari sau ceva genul. Multumesc

7 Răspunsuri 7

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut!

Depinde.

In general, nu (daca ai contract pe 24 de luni). Dupa 18 luni din cele 24, poti modifica abonamentul daca vrei (lucru care in general inseamna adaugarea altor 24 de luni).

Daca vrei sa te portezi, trebuie sa ai in vedere daca ai beneficiat de ceva reduceri, pana atunci (de ex reducere la abonament in primul an), pentru ca va trebui sa achiti diferenta.

Daca nu ai avut niciun fel de reduceri, te poti porta din prima zi, fara penalizari. 

Deci, ai doua variante:

  1. Astepti sa se incheie perioada minima contractuala
  2. Iei legatura cu un consultant pe chat-ul Djingo (de pe un laptop/pc), sau folosind una dintre metodele de contact de aici, si intrebi daca se aplica penalizari in cazul tau, in ce valoare, si ce reprezinta. Toate astea sunt importante. Nu doar valoarea, ci si ce anume reprezinta ea. Altfel spus, ce anume platesti. 

Daca esti de acord, achiti suma, daca nu, mai astepti un pic si te portezi dupa. 

Mult succes! Te asteptam cu vesti bune! 🙂

Client Orange

FLo1
#StarMember

@Anghel1: În general, orice reziliere de contract care a prevăzut anumite avantaje (discounturi, reduceri atât la abonament dar și la telefon sau alte accesorii, echipamente) va putea fi închis înaintea perioadei contractuale obligatorii doar după plata acestor beneficii. În lipsa acestor beneficii, contractul poate fi reziliat oricând, fără penalități.

Pololică
#StarMember

Salut!

N-as rercomanda sa faci portarea acum, intrucat, daca ai avut reduceri la abonament sau telefon, le vei plati acum pe toate (inclusiv ratele se vor strange intr-o singura scadenta):

  • pentru telefon va fi suma din factura minus cat ai platit tu (adica vei plati diferenta telefonului pana la pret intreg)
  • pentru reducerile primite la abonament (reducere la abonament sau optiuni) si ar fi 18 luni x valoarea reducerilor lunare

Totusi, daca nu ai avut reduceri pana acum, nu vei avea de plata.

teacher_
#StarMember

@Anghel1 , bun venit!

E simplu și tot tu va trebui sa ne dai un mic detaliu, dacă dorești bineînțeles. Ai achiziționat pe actualul abonament un telefon sau alt dispozitiv cu plata in rate? Dacă răspunsul e da, atunci trebuie să achiți contravaloarea ratelor până la expirarea contractului. 

Dar eu doresc sa te întreb un lucru. In ideea in care dorești să te portezi de la Orange la alta firma, ce anume te nemulțumește? Poate e ceva ce se poate schimba, și alți clienți ca tine nu vor avea de suferit. 

Nemulțumiri sunt multe : am fost client Telecom m-am portat la Orange ,am vrut sa cumpar un telefon dar mi s-a spus ca nu sunt client Orange ca am fost portat. Produsele pe care le vindeti au preturi exagerate ,de exemplu Samsung A 34 la pret integral costa aproape 2000 lei ,telefonul il pot cumpara cu pretul de 1300 lei in alte magazine. Nu aveți oferte ca să atrageti clienți ,o companie telefonică care oferă serviciile de telefonie ar trebui să vândă telefoanele la un preț mult mai mic pentru abonați, dar oricum eu nu sunt client Orange, asa am primit raspunsul pe chat cu un operator ,,imi pare rău dar nu beneficiati de oferte pentru că nu sunteți abonat Orange sunteți portat de la Telecom." 😀 

Salutare!

Decizia preturilor nu cred ca poate fi comentata. Fiecare isi are propria politica. Daca folosesti programul Orange Thank You (bine, dupa ce te abonezi), poti obtine reduceri semnificative.

Totusi, nu prea inteleg la ce se refera: "nu sunteti abonat Orange, sunteti portat de la Telecom". Poate face referire la OROC (fostul Telekom Fix) si cele doua firme (ORO si OROC) inca sunt firme independente una fata de cealalta (ar trebui sa fuzioneze cat de curand).

A-A-Ady
Începător

Ce este greu de înțeles? Eram încă la Telekom chiar și când Orange a preluat o parte din abonații , rețeaua se schimbase nu mai era Telekom eu eram în rețeaua Orange, am făcut după aceasta o cerere de portare la Orange pentru ca Telekom nu vroia să reducă costul facturii ( mama cumpărase un telefon ieftin cu un contract pe 2 ani dar cu un abonament superior.Am vorbit la Telekom să reducă abonamentul ca trecuse deja mai bine de 4 ani și nu vroia sa reducă abonamentul .Atunci am făcut portarea la Orange. Am întrat pe site de cumpărături și am vorbit pe chat sau asistenta ce facilități am pentru achiziționarea unui telefon nou.Raspunsul primit: Pentru dumneavoastră nu sunt valabile ofertele pentru ca nu sunteți client Orange, ați fost portat de la Telekom .Am dat mai multe detalii că nu ai înțeles. CONCLUZIA : Dacă eu am fost portat de la Telekom la Orange ,nu sunt client Orange.Mai am 6 luni și se încheie contractul cu Orange . ( Mi se pare ca am conversația cu operatorul pentru că am ales să-mi fie trimisă pe email.)